Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sacuvaj me Boze Kuge, Srpske historije i Srpskog Junastva...AMIN PS: Ovom Gospodinu neka je rahmet dusi...
kako da nema vise potomaka osmanskog carstva, pa 90% stanovnistva dodikstana su potomci osmanlija. anadolski vojnici i srpske cobancice 500 godina .................................
\"Svaki turčin zna svaka bula zna, da je Obilić srpski sin zaklao Murata\" ale
Srbadijo, pa vi bi trebali spustiti zastave na pola koplja! To su vasi preci, da nije njih, ne bi ni vas bilo...
Neke Babe po Srbiji da imaju internet i da ga sad vide sjetili bi ga se pamte se Osmanlije i pamti ce se....
Etp posrbice nemate se cega vise plasiti. Niko vas nece vise handriti. Nema vise Osmanlija. Valda cete se okrenuti sada redu, radui disciplini.
10-KA!Bravo,majstore!
Turosaurusi su izumrli! Sada trchkaju po juznoj Evropi novoizvedena vrsta \"Poturosaurusi\" oni su fizicki vislji rastom i brzi,duzih ljepljivih prstiju.Vichniji su \"hapanju\" u \"lov\" idu solo bez ikakve taktike.Naucnim istrazivanjem se utvrdilo da je njihov um na razini Crocrosaurusa. Najdominantnija je pak vrsta koja je unatoch svemu najvise \"evolirala\" Serbosaurus sto pokazuju na sportskim natjecajima.Takticki su inteligentniji.Selektivnim ukrstanjem Serbo i Poturosaurusa dobili bi smo najblizu vrstu nekadasnjim Dinarosaurusima koji su pre vise stotina godina naseljavali zapadni dio Balkanskog poluotoka.
SMRT OKUPATORU! ZIVJELA MAJKA BiH!
Da nije bilo njegovi predaka, ja bi bio Srbin danas :)
NIje zadnji. Ja sam cuo da je Fahro Radoncic direktan potomak sultana.
Neka je laka zemlja ...
Pipo daću ti jednu šarenu.
Hoce li biti kod nas dan zalosti i barjaci na pola koplja??? BiH4EVER
nije posljednji!. Ima njih jos koliko hoces! pogledajte ovaj link: http://www.ottomanfamily.com/