Samuel Huntington
0
Umro autor 'Sukoba civilizacija'
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šupak zato što iznosi ono što je viš\' svakom jasno? Što je opisao stvari onakvima kakve jesu? Napisati šta se dešava je ahumano, a raditi to nije?
Ma daj, gdje sve nećete utrpati Djeda mraza. Dosta više!!!!!
jjj
covjek je donekle i u pravu bio, eto kuce bolji primjer nego danasnji protesti za djeda mraza. kada je i do toga doslo da se moramo boriti da nam vrate djeda mraza!!! a sada ce se neko poslije mene javiti i reci da je djeda mraz krscanski i da ne treba djeci u obdanistu. pa zar onda nije samuel u pravu?cisti sukob civilizacija gdje smo mi bas na mjestu gdje se te civilizacije sastaju tj. sukobljavaju!!!!!!!!!!
Njegova teorija je bila vise recept nego opis. Sto bi rekao/la \"jakaoja\", PAKSU pravi
Šupak klasični... pravi onaj cionist. Knjiga mu je sranje samo tako... ideje totalno ahumane i anticivilizacijske.
ko ga shisha
Naravno, sve se evo to i vidi danas sta \"njegova braca\" rade po Gazi. Pa jesu li Samueli ili nisu!?
S tim da je prvo napisana knjiga pa je tek onda počeo Sukob (odnosno \"Sukob\"). Što nije ni čudo kad je Samuel (lijepo ime, čije li je) bio jedan od kreatora američke vanjske politike. Inače, dovoljno je pročitati dio o Bosni da ti je sve jasno.
a sukobi bosanaca, ko ce o tom napraviti disertaciju