Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene cudi da se nije vec javila neka striptizeta ili Cicolina da optuzi Orbana za sexualno uznemiravanje kako bi ga svrgnuli sa vlasti i postavili nekog odanog americkim interesima.
Hej, boni ne bili, u Njemačkoj i čitavoj Euro-zoni recesija. Jeste čuli, čita li se štagoder drugo osim kliksa?
Popishaj se na tu uniju kad jedna Mađarska može usporavati čitav sistem potpore žrtvi agresije bez ikakvih reperkusija
Zamisli jos kad bi im bakir zaprijetio...usr...li bi se i dali bi dzaba
čini se da ne pratiš ništa tu :D sve je to kako treba, samo te ubi propaganda
Mađari nikad nisu bili evroplja i. mongolski mentalitet. mi iznad svega. nemože se niko kutarisati zlih gena a oni ih nose od Džingis kana do danas a tu ide i jedan od najvećih genocida učinjenih nad evropskim narodima. ovaj put mu hvala za asocijalnost i ja ću imati koristi od toga.
eeee da bar znaš čiji je gen hahahha mongloski imamo i mi jer su i ovuda prošli
Jesmo neuki majko moja, gledaj šta čovjek napisa.
Ispravan naslov je: Madjari sprijecili drasticno poskupljenje plina u BiH i Sarajevu!
Bosnje nszalost ne vide dalje od svoje mahale..ograniceni ko balkon vijekovima...i spojeni samo licnim finansijskim interesima.
Ove Madjare pod hitno nogom u guzicu
Mađari se pokazali kao najgori.... mislim da će im ovo dugoročno zagorčati život i da će im sve doći na naplatu
Već su se ponašali tako tokom dva svjetska rata, pa im je nacija sad zauvijek rasparčana između Ukrajine, Slovačke, Hrvatske, Srbije. Sad već vidim da je to opravdano i dobro.