Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su gadni i tu je kraj price. Ali, kad si vec te srece da dijelis granicu sa Rusijom, par zar nije pametnije da budes u dobrim odnosima s njima, nego da se pridruzis EU? Rusija svakako nudi vise i nudila je vise novca nego EU, a sad EU i amerika ne zele pomoci Ukrajni. Istu stvar su pokusali sa Turskom da urade, ali Erdoganu je pamet na kraju dosla. Realno gledajuci, Rusija da zeli, Ukrajna bi zavrsila ko Poljska u II Svijetskom ratu. Biraj manje zlo kad vec moras birat.
@amerikajebeturkeruse Haj ti zivi u Njemackoj ili Francuskoj gdje se njemci i francuzi osjecaju ko stranci :)) U Rusiji ako si dobar, niko te nece dirati, ako ces praviti sran*a, onda si gotovo, mislim da je to jako posteno. Drugo, u Rusiji se zivotinje i debili ne smatraju umjetnicima, nemaju tipove poput conchite i onog hajvana sto laze. Pogledaj na sta se Europa pretvara, pa 100% je bolja Rusija pod cizmom, nego ovakva Europa koju jevreji kontrolisu.
@amerikajebeturkeruse Lijepo je sanjati. Sretno ti u svakom slucaju! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ukrajina je pogrijesila kad je odjednom odbacila rusiju radi evropske unije i amerike a da su bili malo strpljiviji i pregovarali sa rusijom ubjedjen sam da bi dosli do dogovora koji bi zadovoljio i rusiju i EU, a sad nemaju ni EU a sa rusijom vode rat u svojoj zemlji. ukrajina na rubu propasti, korupcija, istok zemlje ne funkcionise gdje je smjestena sva industrija. sve u svemu pogresni potezi ukrajinskog naroda kad su dozvolili da ih jedan bokser izmedju ostalih navede na sve sto su uradili
@Muha994 mozda oni imaju NATO iza ledja (mozda) kao sto su ga i HR imali ali sa druge strane je Rusija tako da im je pametnije da ne provociraju Donbas jer bi sutra iz Lavova mogli kukati za Kijevom. Oko Donbasa jos mogu pregovarati a Krim bolje da zaborave kao i Srbi Kosovo...bolje i jednima i drugima. A samo jos budali nije jasno da je osvajanje tkz krajine (operacija Oluja) dogovor Tudjmana i Milosevica.
boriće se ameri za Ukrainu do zadnjeg ukrainca
Ovakva ukrajina može da ostane samo na tenzijama i mržnji prema Rusiji. Pobuna NA ISTOKU ZEMLJE je upravo odgovarala UKRAJINSKOJ VLADI, ne Ruskoj. Ali ovo je već poznato.
Pa naravno da nece odgovarati Rusiji,a ni Ukraincima koji ratuju u najrazvijeniji dio drzave (cini mi se da sam negdje procitao podatak da u Mariupolu je skoro pa 75% proizvodnje cijele Ukraine, moguce je da nije istinit podatak). Jedini koji se vesele ovom ratu sa amerikanci. Zbog medusobne mrznje ce Europa i da propadne na kraju.
na zalost neizbjezan je sukob i na zalost izginuce vecina koji nemaju veze sa istim sranjem a glavni kuhari sjede piju kurvaju se trose njihov novac i bave se nekom strategijom
udrite Ruje, imate moju podršku, proćerati ih sa Krima
opet rus u ulozi "morotvorca" i svjetskog sudije.
Ovo neka "naknadna" pamet iz Ukrajine ? Uzeli im Rusi Krim za 2 dana pa sad oce da i bez Kijeva ostanu. Opet ih Ameri ruzno furaju. A najvjerovatnije da su i kod njih neki izbori pa vladajuca elita pravi zaje*** da im se rejting podigne kao i kod nas.
ne može kijev uzet tu nema ruskog življa.. Putin koristi Miloševićevu taktiku, gdje god ima malo više Srba tu zabit zastavu
@zulumchar ja se samo bojim da ne prodju gore od Poljaka krajem sezdesetih kad ih je zapad ruzno furo , ipak blizina granice i jacina Rusije a da ne pricam zaostavstine SSR-a im ne ide na ruku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Free ukraina!!!!
STOKA RUSKA FASISTICKA
jel to treci pocinje ili ce Europa opet ruski propricat
Sljedeća vijest, Turska šalje tenkove na granicu s Ukrajinom xD
boli Tursku djon za medju-djikanske budalastine...
Putin i Erdogan najbolji haveri...Zajedno fudbal trenirali.