Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto jest jest djevojke su zgodne i svaka im cast
HOCU I JA DA PROTESTUJEM S VAMA PROTIV LAKUMČIJE
Sve ce ove cvake zavrsit po europi ko prostitutke, zna se zasta su ukrajinke samo dobre :)
Da je meni samo znati, koga to interesiraju smljdljive sise?????
meni je to sve bezveze
Ukrainke su obicne K!
yebo bi ja njih
ajd\' da su kakve....
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Treba predati oglase na internetu, online novinama, forumima itd. Samo toliko. Dnevno 2-3 puta pogledati sanduce za e-mail, odgovoriti na pristigla pisma. >>>> Ako ste zainteresovani javite se na mail: [email protected]
Kod ove jedna sisa ispuhala :D
Ja bi ih odmah odveo u sobu za ispitivanje,i detaljan pregled. Prva na red bi dosla prva s lijeva
Iskreno priznam da su zene sa zapada kulturne i nebih se nikad spustile na nivo kao ova strasila narocito nase svicarke.
Zašto Sarajevo-X nije zatamnio odgovarajuće detalje u skadu sa novinarskim kodeksima?
Smanjile se s.ise od zime.
Na ovakoj zehmeriji bi se i chuna skupila, a ne samo sise
ma odoh u ukrajinu da zivim....
Moje kolege kao i ja smo ih hladnokrvno posmatrali, one su se lijepo i histericno izderale... smjesno cak i zalosno.. poslije su dobile topli obrok i besplatnu kartu u jednom pravcu bez povrata.