Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIM DA JE OVO MIMA SIS ZALUTALA SA BORBENIM VOZILOM .TRAZILA GRUJICU ZA ELEMENTACIJU , I OPET SE POGRESNO PARKIRALA
Ako je to tenk koji su poslali, onda nek se ubiju. To je T-34-85. "naprednija" verzija T-34. Jedino sto je napredno je top, koji je za danasnje standarde zastario i kupola koja je samo malo veca i cvrsca, ali svakako zastarjela u veliko.
ovo je T-34 tenk, ima kalibar od 85 mm,i potrebno mu je 7.80 sec. da napuni, puca kumulativne i pnacirne granate
..."gdje kontrolu drže popunjenici" ...klix...a jes fakat "POPUNJENICI" su najopasnija elitna grupa POBUNJENIKA :-D :-D samo čime li su "POPUNJENI"?
glavicima :-)
Znači dobro su popunili :D Ha nagrnuše odmah salu ispuniše :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ovaj tenak je i fon paulusa zapamtio...
vozo se kod kurska........
:D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma nisu to tenkovi,to su fice na stereoidima............