Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruska vojska je odigrala veliku ulogu u korist naroda Ukrajine u smislu odvraćanja agresora da zemlju kolonizira a narod gurne u kapitalističko ropstvo, pod izgovorom uvođenja demonkratije.
NE POSTOJI nista jace nego kad pocnu price o tome kako je "vlada" u Kijevu odlucila da intervenise ili kada se zali Ruska "opozicija". Budimo realni, u ovoj situaciji nista se ne pitaju ove dvije strane, nit se pita iko koga fakat zanjima dobrobit ukrainskog naroda, ova situacija nije nista vise nego bog zna koja runda hladnog rata, samo sto to mediji ovaj put kriju.
Kad bi u Rusiji,npr.neka grupa separatista zauzela zgradu vlade,oni bi hitno dovukli policiju i vojsku i intervenirali,oslobodili zgradu ,a separatiste pobili i pohapsili.u jednoj ,da se razumijemo,legitimnoj akciji(policijska ili vojna,svejedno),a kada to uradi Ukrajina,onda je to akcija protiv golorukog naroda i nejači.
Jebaće to braća Rusi i normalni Ukrajinci svijesni podmetačine
Potpuno isto se oglasavala srpska vojska,a klali su po bosni na sve sto sto su neleteli.
Teško mi se odlučiti na čiju stranu stati. Pričekat ću još koji dan da se oglasi Republika Turska i Redžep Tajip Erdoan. Kad se brat naš oglasi i ja ću. Naprijed Sarajevo ljubavi moja. FKS do groba. Bosna i Turska bratske zemlje.