Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u koga roba, u toga i cijena :)
Simply i's that!
...ima u povelji i pravo na rad i život dostojan čovjeka...tako da...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
......cijenu određuje tržište, ponuda i potržnja............................a u ovom slučaju i koliko imaš tenkova i aviona...................ukrajina isto tako može podignuti troškove transporta... ......fuck.....vidim da čemo sve to na kraju mi platiti..........
mogu oni kako hoce sa vama, mogu vas sravniti sa zemljom dok vi nazovete obamu ili kraljicu u pomoc :)
da necete stolariju lozit iduce godine?????
Ahahahaha. Cuj nema pravo,ahahahahahaha.....
kako bi opalio ovu merkel mmmmmmmmmm sa guza pa u pićić a on crven ko petokraka
bil' svega ti???
bi jarane samo tako volim da karam
Браво Руси.. стегните те Еурослинавце.
Boli me briga za Ukrajinu. Opet im je manja cijena plina nego nama, ako ništa onda za cijenu transporta koju plaćamo Ukrajini.
Može li mi neko sa Klixa objasniti šta je to "skuplja cijena"? Kada sam studirao ekonomiju objasnili su mi da je cijena brojčani iznos kojim se izražava vrijednost neke robe ili usluge. Nema skupe ili jeftine cijene jer brojka nema vrijednost. To je samo nekoliko cifara zapisanih na nekom papiru. Vrli novinari sa Klixa vjerovatno imaju neku novu ekonomsku teoriju pa vas molim da nam je otkrijte.
malo politike u ekonomiji:) niti ce ukrajina kupovati po staroj cijeni,a ni rusija po novoj. jedni druge trebaju pa ce se i dogovoriti ,a na kraju nahvaliti te diplomate koji "postignu dogovor" :)
upravo tako.......a račun će platiti krajnji korisnici.....uostalo,kao i uvijek...
hocete sa njemackom i EU, pa placajte koliko i oni placaju :) ne vidim nista sporno