Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su stvari krenule ne bih se čudio da vlasti u kijevu uskoro i mnoge druge dijelove ukrajine proglase privremeno okupiranim teritorijem.
Nisu ni svjesni u kakvu propast srljaju. Rat je najgora stvor koju je ljudski um smislio!
Mase ratuju, a pojedinci zaradjuju, ne bih bas rekao da je to najgora stvar za onoga ko ga je izmislio (zakuhao)
ma evo im rajvosa sexaca cheery cmok
Ukrajina je vjerovatno poslednja zemlja Evrope koja će se raspasti u interesu ostvarivanja zacrtanih ciljeva stvaranja EU. Unija će da slabi i započet će proces istupanja pojedinih zemalja iz zajednice, koje će težiti ostvarenju vlastitog suvereniteta, pa čak i stvaranja manjih federacija.
mogu da pricaju koliko hoce! bukvalno receno, SVI KRIMLJANI su za pripajanje Rusiji, ne znam samo kako misli Ukrajina da vrati te ljude! cak su im i vodu zavrnuli (sa 70 m3/s na 5,5)
zar je bilo sumnje da ce biti drugacije???
zasto zlogumdzija i prdoncic nisu cestitali dan ARBiH?? Jeli oni ARBiH ne dozivljavaju svojom??? A, mozda kad bude dan genocidne vrs onda ce cestitati.
cia u kijevu ima cijeli sprat u zgradi pravde,ameri su ovo zakuhali
Ti vrepca ljubim, ja bi zaratio sa Risijom jer su svi lovatori spićili iz nje, oni što su ostali nemaju se zašta boriti.
pa majku mu šta misle ovi Ukrajinci da će ih ostatak Svijeta braniti od Rusije kad Putina prenese i milion vojnika pošalje tamo.
...za jedne i druge... http://www.youtube.com/watch?v=KTojHGHRAPk
Krim je srce Ukrajine! :)
Pa ko me moze ubijediti da sve ovo nije jos samo jedna konstrukcija bolesnih ambicija amera i njihovih evro poltrona,u vrijeme modernih komunikacija njima je bilo potrebno bez malo mjesec dana od referenduma da proglase Krim privremeno okupiranom teritorijom....sta se to imalo razmatrati toliko vremena od strane neo fasista nego se cekala depesa sta i kako dalje ciniti,kako ponavljati bosanske scenarije poput Markala,Srebrenice itd itd.Bar u tome imaju toliko iskustva da vjerujem da je ovo postalo i tempm za izucavanje i usavrsavanje na visokoskolskim ustanovama sirom naprednog i civilizovanog svijeta..
pisam ti se u zvalje sugave
zasto zlogumdzija i proncic nisu cestitali dan ARBiH?? Jeli oni ARBiH ne dozivljavaju svojom??? A, mozda kad bude dan genocidne vrs onda ce cestitati.
proncic? mislio si prdoncic?
do zadnje kapi krvi mi ukrajinci cemo braniti našu teritoriju uključujući i krim. Ili ce ukrajina ostat u svojim granicama ili nas ukrajinaca nece bit. Odo i ja majko ukrajinu braniti ako poginem nemoj zaliti. Pozdrav braci bosancima iz Donjecka od prijatelja ukrajinca Andreia
...patetično...
hahah
jbte, koliko svaka vijest o Ukrajini pokrene huškačkih, pa i morbidnih komentara, koji vam je k***c? sve neki borci i bojovnici, a kad bi puklo svi bi se razbježali...što ne idete u Ukrajinu, na Krim? I šta nas više poredite s njima
to su internet ratnici
marko uskoro budemo vidjeli ko je sta ;)