Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pravo su se "stabilizovali"...
zivila eu,dole ruski lopovi.nek su skinuli onog proruskog im predsjednika koji je zivio ko car.a i ti commi opet pravoslavce branis hahaha pa dokle covjece ces branit sve sto je rusko srpsko i pravoslavno hahahhaa.podsjecas me na bosnje koje brane ovde sve sto je muslimansko hahahaa
...dijasporac, jarane...za tebe je i miješanje malte intelektualno prezahtjevan posao :)
Bogami će biti rata...
pa ovo je vec rat - ali ekonomski. samo budala i sa istoka i sa zapaa evrope moze pomisljati na pravi rat - to bi bio kraj svima.
Ako ti tako kažeš...
Postoji li ijedna država u zadnjih 25 godina u kojoj nije izvršen državni udar prije uvođenja kapitalizma.
I tako ce ukrajina postati clanica EU po ubrzanoj verziji, i dalje ce tamo cvasti kriminal , nepotizam, korupcija, sudstvo ce biti takodjer korumpirano! a sve zbog jedne stvar zbog interesa koji EU ima u ukrajini. Dok ce nama traziti dlaku u jajaetu, zahebavati nas za bilo koju glupost , jednu godinu uslovljavati a drugu godinu reci pa to i ne mora biti, a nasoj djeci i mladima godine prolaze, nista u zivotu ne ostvaruju zavise od plata svojih roditelja, kao i penzija! Jednom rijecu receno jebe te li vi iz EU ista osim nas u Bosni
Potpisasee sporazum u jednom danu, preko noci, preko telefona, sramotno, gdje su sad standardi, rokovi, ISO standardi, workshopovi, seminari, edukacije, moniotoring MZ i mape puta?
Nevjerovatno, u Ukrajini je nered i anarhija, a zauzvrat ih kao nagradu primaju u EU. Sve moze kada su u pitanju interesi..BiH ne moze jel EU nije u interesu da postane clanica..
Sad će južni tok ali od arapa ..... Iran i druge zemlje će prodavati evropi svoj plin
jos malo pa ce nas i ukrajina prestici na putu eu integracija. koji smo mi uhljupi boze me sacuvaj
HAHAHAHAHAHAHAH kako to evropa brzo rijesi kad je njima u interesu? bas se pitam zasto s nama ovoliko cekaju :)
kraftwerk-Sine, ti si od pameti izuzetno daleko a drukčiji i ne možeš biti jer ona koja te okotila sigurno mozga nema.
a jesu se usrecili................sad ce im sve ruze procvjetati
hmm,plava..........oho ti se:)
E sad je svima jasno ko stoji iza nereda u Kijevu i kako prolaze zemlje koje se usude da ne potpisu sporazume sa divnom i demokratskom EU. Spremni su da izazovu gradjanski rat, da priznaju bilo kakvu bandu koja sa ulice upadne u parlament, i da se prave kao da je sve legalno i legitimno. Ova karikatura od covjeka predstavlja narod Ukrajine koliko i ja.
BRACO SRBI HRVATI I BOSNJACI aj da i mi zakuvamo mozda ce nas prekoreda primiti u EU da se nekoljemo
Samo naprijed Evropa, Rusija ce se izolovati dok se ne opamete