Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi veoma glupo od Ukrajinaca ako su imali bilo kakve veze s ovim masakrom.Jer znaju da je Putin lak na obaraču a živci popuštaju Mislim da su veće šanse da Ukrajinci nisu upetljani.Treba istražiti ima li Izrael veze s ovim masakrom.
A Izrael nema nista sa trenutnom vlasti u Ukrajini?
Rusija je jedina zemlja gdje pravoslavlja,islam i druge vjere zajedno funkc.i velika postovanja imaju jedni prema drugim,od Bozica do Bajrama,obilaze se,za razliku od Ukrajine,koja je puna nacista,i ovo je njihovo maslo,zajedno sa zapadom i mosadom,i platice veliki ceh ako se dokaze da su umjesani
Ukrajinski telegram kanali uporno pisu da ih je Turska poslala, pokusavaju da se sakriju a da natjeraju Ruse da bjes iskali prema Turskoj, sta ocekivati od ovog jevrejina.
OBJASNI ONDA SAMO KAKO TO DA IM JE UKRAJINSKA OBAVJESTAJNA SLUZBA UPLATILA PARE, I KAKO TO DA SU BJEZALI PREMA UKRAJINI, I DA SU UHAPSENI SAMO PAR KILOMETARA OD GRANICE, A ZA TO VRIJEME UKRAJINA NAPALA GRANICARE, I POKUSALA DA POMOGNE OVIMA DA SE PROVUKU. RASKRINKANI STE, SAD STE GOTOVI
Ukrainci mozda mogu napraviti neki teroristicki akt u Ukraini i okriviti ruse, a sto se tice ovoga u Moskvi potpis SAD ….
Covjek objasnio! Naravno, barbaruska poluprimatska horda i lizaci njenog anusnog kolutica nece shvatiti. Njihove ganglije ce vec same stvoriti, seb, prihvatljiva objasnjenja!
Oni koje služite sigurno jesu....
Naravno, nisu glupi da ovo urade! Ubistvo ili pokušaj ubistva Putina ili drugog visokog zvaničnoka, da. Ovo, nikako!
Rješenje je denacifikacija
Laž..ovako nešto mogu napraviti samo sluge Sotone,bez imalo empatije,vjere i duše.
Isis = Mossad
lažu kao i do sada. ameri su ovo najavili prije 2 sedmice
za tebe je to svejedno , dzaba se pravdas, budalo zelena...
Za 2 mjeseca pada Ukrajina, a i ovi satanski sinovi s njom. Oni sami ili i citavo covjecanstvo s njima. U svakom slucaju kraj im je blizu.
Prpa jarane. Doslo je i tvoje do kraja, tebi i tvojim satanskim piramidašima. Svi znaju ko su bradati kozojebi, ko ih finansira i naoruzava. Aszrayil vrši genocid nad mjesecom i zvijezdom, Rusi na strani mjeseca i zvijezde, mjesec i zvijezda napada na Rusiju. Zelenko je sin Aszrayila... Nesto tu ne stima, nadjite sami gresku. Stay with Rusija .
Ti si fakat slucaj za konzilij...jer jedan psihijatar nije dovoljan.
srbi su teroristi