Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad zena zaprijeti bolje je slusaj...
Ljudi se ubishe medjusobno, ima mrtvih, povrijedjenih, sve zivo se rushi i pali itd itd... I sad kao vanredno stanje ce proglasiti.. Halo, dobro jutro! Dobro ste se sjetili...
Isto ovako je bilo 90. u Jugi,samo sto niko nije imao petlju da uvede vanredno stanje,pohapsi bagru,uza zid i strelja! Nazalost!
nije bas tako, srbocetnici su u to vrijeme imali muda da od tadasnje jna preuzmu sav vojni arsenal i zapocnu rat protiv civilnog stanovnistva u hrvatskoj i bosni i hercegovini, a kasnije i na kosovu. hapsili su i zatvarali nenaoruzane ljude, provodili masovna ubistva i protjerali stotine hiljada nenaoruzanih civila. to je inace uvodjenje reda kako ga vide srbocetnici. a vanredno je stanje valjda ono kada su se civili malo ogranizovali i oteli oruzja srbocetnicima pa ih naprasili po dupetu sirom hrvatske i bosne a i na kosovu. kako su samo plakali da se zaustavi arbih pred banja lukom '95, traktori vec bili natovareni i spremni za traktorijadu.
I sta je bilo kad si se probudio?!? Samo vi ucite istoriju sa Jutjuba! I to iz komentara ispod klipova! :DDDDD
Predsjednice tenkove na ulice i rascisti bagru, vi to najbolje znate.
A gdje ti je pecat ministrice ?
Moja Ministrice to se rješva dovođenjem Štukana, Darka, GROZDova, DOST-a i sl, pa da vidiš kako protesti postaju bezazlena igranka
Bolan sidjite s vlasti i rjesite taj narod belaja.
...ne pušta se vlast tek tako...
Da su o narodu razmišljali ne bi se ni borili da se uzveru na vlast.
...od vanrednog stanja do tenkova na ulicama samo je korak...
Nadamo se da ce se taj korak brzo preci,i da ce se uvesti vanredno stanje!
Pa to Amerika jedva čeka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)