Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako budu postupili kao Hrvatska sa svojom olujom onda mozda i bude nesto od Ukrajine, a ako postupe kao mi i nas Alija sto potpisa Dejtonski Nesporazum nece nikad vise biti normalne ukrajinske drzave.
jeste ali u vatikanskoj oluji na strani vosjke krajine koja je brojala 16000 boraca nije stajao niko, dok iza ovih stoji Ruska federacija, glupane.
Ne budali Mujo, ti misliš to tako ide e moj glupane. Da je tako ko što tvoja tvrda glava misli odavno bi mi Srbi imali granicu Karlobag, Karlovac Virovitica a vi biste svi već bili pokršteni ili u Anadoliji. Kakav Alija, Tuđman i bakrači...drugi su to igrači koji vedre i oblače ovim prostorom a tebi je bolje jezik za zube i gledaj svoja posla da i to sačuvaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto rece Celo Bajramovic "Ko voli rat dabogda mu u kuci bio." Zao mi je samo djece.
Molio bih ove "Srbe " na portalu da ne uljepsavaju prosli rat pokusavajuci naknadno navesti vodu na svoj mlin.Bili ste agresori od Triglava do Peci.Drugo su zelje a drugo je stvarnost. A u ovoj realnosti bili ste kao sto navedoh najcrnji agresori i bratoubice,i nece vas oprati ni Dunav ni Sava jos sto godina.Izgleda da ni braca rusi nisu daleko od vas.
Pocela je Urainska Oluja...:D
Tako treba Ukrajinci rusite Ruske teroristeee....
Gazi gazi gazi četnikeeee, agresoreee i okupatoreeeeee, gazi gazi gazi sve majmune ruske i proruskeeeeeee! Ožeži po četaljima, dosta je bilo besplante pljačke, paljevine i ubijanja, došlo doba da se metak probaaaa, tj. da se žalje što se posijalo!
Niisam za rratnu opciju ali mislim da je ovo djelo rusije,malo su ukrainci pogrijesili u ukidanju ruskog jezika ali sve see to moglo diplmatijom rijesit,a ne odma rusija bas kao i Srbija 90-91-92 posalji vojsku paravojsku susjednu zemlju.Jos su ovee prorusi dobri ne kolju narod kao cetnici 92 i sve do 95 dje god su sreli civila i ubili su ga ili toliko izmrcvarili sto ni zivotinje neke nerade,grozote sta su fasisti radili po Bosni i hitler bi se postidijo a mengele bi im zavidijo kako se on toga nije sjetijo..
nema zajebancije sa ukrajinom
Eto je ko lopta izmedju dvije vatre..
USA-RUSLAND-EU oni su najveci gadovi ove planete .
Opce poznata stvar :))) Rusland?
Svim zaraćenim stranama želim puno sreće.
Ukrajinci su suzdržani jer im Rusija prijeti invazijom ako se istinski krenu obračunavati sa ovim "balvanima". Inače bi ovo sve bilo gotovo za tri dana. Nešto se očigledno promijenilo u posljednjih par dana. Ukrajina je izgleda dobila garancije od Zapada da će intervenirati ako Rusi napadnu istok ili ukrajinska administracija ide na svoju inicijativu, vjerujući da Putin samo blefira.
O cemu ti pricas jbt pa procitaj malo ne gledaj samo sta pise na klix-u pogledaj i druge strane medije sa obje strane pa pronadji istinu u tome svemu, niti se bori vojska ukraine niti ruski placenici kako vam serveraju vec se bori desni sektor nacisti, i nacionalna garda formirana od profasista sa mejdana protiv stanovnistva koji ne prihvataju da im fasizam i nacizam budu moranje, oni niti su htjeli otcijepljenje niti koji vrag li kad su ovi pucisti pretjerali i ja bih na njihovom mjestu ovako postupio, i nema priceo pobjedi fasista cim rusi mahnu obrvom oni ce se razbjezati...
eky, iz tvog pisanja se zaista vidi da citas samo" nezavisne" medije.:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da religija ne igra nikakvu ulogu najveci dio balkanaca bi podrzavali rusiju. neobicno je kako se priroda poigrala i omogucila jednom plemenu da se toliko uveca. zasto brojnost nije dala rezultat u smislu veceg znanja je velika zagonetka. i na balkanu je uvrijezeno misljenje muskarcina i snaga + sklonost ka poeziji/prozi sto je kontradiktorno. ?! cudno?!
Iskreno, ne bih. I Ukrajinci su pravoslavci, pa opet većina njih podržava. I oni su kao i Rusi harali po BiH u dobrovoljačkim jedinicama VRS, ali ovo što se događa je najodvratnija agresija velikog susjeda na manju zemlju i izaziva podršku svakoga ko se suočio sa sličnim događajima. U mom slučaju bi to bilo tako bez obzira na rusku religiju. Za druge ne mogu govoriti.
revan, da nema malog broja ljudi koji trezveno razmisljaju svijet bi bio prilicno dosadno mijesto.
Rusija vec ima alibi da krene na Berlin.
Mogao bi Bakir da se ukljuci u diplomatsko rjesenje.CV mu je opasan...drustven sam i komunikativan i sa sesnaest sam oslobodio babu i cijelu delegaciju od velikosrpskih agresora.
Rusija nece da reaguje? Steta...
ne budi siguran pa zasto su ovo organizovali. Para je u ukrajini sve manje.