Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Januković traži azil na Poljinama, tu su svi kriminalci iz vlasti sigurni.
@ex i ukrajinci,rusi,rumuni,grci itd itd
izvjestava srna ? i vanjski i unutrasnji neprijatelj vreba :-)
ko pobijedi piše povijest i kroji pravdu da je policija uspjela pobijediti demonstrante sad bi se dizala optužnica protiv vođa opozicije, a demonstranti bi se nazivali huliganima, a ne herojima u istoj situaciji i pri istom ponašanju možeš biti heroj ili huligan, stvar ko pobijedi.
Ko bi gore, sad je dole !!!
Ode jos jedan propravoslavni proruski rezim. Na redu je Laktasenko i da se demonstracije iz FBiH presele polako u manji entitet. Govorio je kako je protiv NATO-a, jer "nece dozvoliti da BiH bude u NATO-u, jer je NATO bombardovao Srbe" Govorio je kako se "Srbija nece odreci rs unatoc pritiscima Njemacke" Govorio je kako se iz Njemacke upumpava 20 miliona KM za njegovo rusenje, iako su govorili u Njemackoj da pojma nemaju ko je Laktanseko niti je on ikakva bitna politicka figura u svijetu... Govorio je kako se "pokusava isprovocirati medjunarodna intervencija u BiH", a zapravo njegova divljacka politika samo sto nije isprovocirala medjunarodnu intervenciju... Uskoro kraj Laktasenka Traktoriste...
Pricajte vi sta hocete. Slobodan Milosevic 1.000 puta je bio jaci od Laktasenka, imao je cijelu JNA sa sobom, imao je novac, imao je Rusiju i Kinu iza ledja i onda par Tomahawka sa osiromasenim uranom i kapitulacija i izgubise Kosovo... Nakon toga 5. oktobra 2000 godine bagerom ste uletili u Skupstsinu SR Jugoslavije, i srusili Slobu Slobodu. Sto ste ga rusili kada vam je valjao i bio vam "sloboda". Bagerom ce se uletiti i onu staklenu zgradu vlade tzv rs ustvari genocidne rs, ako vi necete bice Oluja 2, ali proruskog rezima na Balkanu nece biti...
@Duke P. B. ti stvarno nemas nikakvih argumenata, jer te potapam kao sto je Kursk podmornica potopljena... Stvarno nemas argumenata, niti vladas cinjenicama, mozes da lajes i rezis i psujes ali protiv mene u debatama ne mozes. Shvati da si infatilan i slab, i da ne mozes protiv Zapada, jos malo ni Srbije ni Rusije nece biti, ili ce se morati prikloniti Zapadu... Laktasenko broji svoje posljednje dane, jer je zakuhao sa Njemackom opasno, a Njemacka je broj 1 u EU. Price o upumpavanju novca o njegovom rusenju samo dodatno zaostravaju situaciju koja nama pogoduje. Vas je strah nove Oluje jer znate da vam Srbija ne moze pomoci i da ovo nije 1992 i da nema vise JNA i da smo mi naoruzani sada za razliku od 1992. Prpa, usrali se u gace, ode Ukrajina... ode Gruzija, ode Libija, sad ce i Sirija, rat u Ceceniji ne moze dobiti...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
lol masovna ubijanja pa st asu drotovi trebali, glumiti divljacima glinene golubove?
Ista stvar bi se desila sa našom vladom i premijerom da su kojim slucajem naredili policiji upotrebu oruzja samo što se ovi naši nebi imali gdje sakriti !!
Nadam se da će se i u BiH otvoriti krivični postupak zbog "masovnih umorstava" BiH građana koje pojedinci u vlasti pate i umaraju u ova tri geto-a već 20 godina.
Sta mu ko moze ima novaca da kupi sve nas zajedno i po koje ostrvo na jadranu!!! nece biti nista!!!!! covek je bogat!!!!! ko je koga osudio zbog kradje kako kod njih tako i na ovim prostorima!!!
ako je na krimu tesko ce aktuelne vlasti doci do njega koliko vidim na krimu su skinuli ukrajinsku zastavu sa jarbola , pretukli prosvjednike koji podrzavaju ove u kijevu.
Doci ce Ukrainci po svoje zemljiste :) Lagano prevode cijelu armiju na sebe, bit ce jbanja i prije i poslije kajanja :)
Pade i Ukrajina.....Koja je sljedeća država koju će Amerika osvojit.....Hajde Pičke američke,pokušajte Iran il Tursku
Turska je NATO pakt magarcino nesposobna :D
@dijasporac2 Ne zaboravi da su Turska i Iran jedine države koje predstavljaju prijetnju Izraelu,njihovi građani nisu uspjeli srušiti vladu....Sjećaš li se protesta u Turskoj prije pola godine-godinu??? ha? ,samo što Turci znaju sredit stvari....Zašto je Libija uništena,Egipat,Irak??? Zašto nije npr Indonezija,Indija,Filipini...? Pogledaj malo kartu,Ti misliš da je sve oko tebe bijelo,i da ukoliko je Turska u NATU,da njima Amerika želi dobro?? ... Zelen si ti još
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba ga sada javno vjesati, srbija je slicnu sudbinu imala u svojim porazima
Na zalost tebi, antropoloska genetika kaze Bosanci nisu pomjesani niti sa Srbima niti sa Turcima. A Srbi su pomjesani preko 70% sa Turcima. To je i pocetak i kraj svake price o tome. Sad se vjesaj. Cao.
Kakve veze ima ko se moli cemu? U Evropi nema vise ni 2% ljudi koji pripadaju religiji. Koliko vidim, niko medju Bosnjacima ne vjeruje u boga inace. Religije dolaze i prolaze, a sta cemo o naucnim dokazima?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
UDRI GOWNARA !!!!!!!!!!!!!
prvo nije izdala ukrajina...jer ona pravno vise ne postoji drugo izdala je saka nasilnika koja je potpomognuta izvana izvrsila puc a ovaj humani covjek nije htio poslati vojsku da pobije par hiljada izdajnika....
Ukraina ima preko 70% etnicki Ukrainci, sto znaci da tvoj mozak i realnost je isto kao nebo i zemlja. Vise ne stampaj, glup si
ma pustite andriju, vazno je da je REPUBLIKA KOSOVO i u FORMI i u PRAVU realna DRZAVA ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
EU i američki huligane sude legalnom i izabranom predsjedniku k'o u Egiptu. Kad će neko stat' na put toj razbojničkoj Amer'ci?
nabijem ti beograd na nato bombu
hasane sine, strpi se jos mali, jer doktori samo sto nisu dosli, eto ih s hitnom jure da te spase.... i nemoj vise preskakat terapiju, slusaj cika psihijatra, to ti je jedina nada ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)