Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se ovi idioti pretrgoše,za pet godina 15 000 ,pa kako ih nije stid.
Ma sramota... A npr Kanada vise od toga primila vec prosle godine!! I narod se vec integrira, djeca idu u skole, uce jezik, neki su poceli i raditi itd itd. Sve ove arapske zemlje su jadne da tako kazem... dosta licemjera (uvijek cast izuzetcima). Ali generalno cinjenica je da su samo neke zemlje regiona otvorile vrata ovim napacenim ljudima (npr Turska, Jordan, itd), a tako i Njemacka, Skandinavija, Kanada, itd itd koje su pokazale veliku ljudskost i razumijevanje prema patnji drugih...
Nije Dubai (UAE) samo glamur i fascinantno bljestavilo, ima ono i mracnu stranu. Sve zgrade, ceste i ostale gradjevine neko je izgradio a taj neko su "baustelci" iz Indije i Pakistana koji zive i rade u neljudskim uslovima. Dok se turisti kupaju na bazenima i plazama, radnici rade na izgradnji jos jednog bljestavog hotela na temperaturi od 40+. Smjesteni su obicno u neki sobicak u koji naguraju sto vise kreveta..., zato se dug UAE iz mjeseca u mjesec povecava, vec sad Abu Dhabi novcano pomaze Dubai, grad je na rezervi, za par godina su veliko nista..., kud vodi ovaj svijet!!!
uh jeste se prwtrgli. njemacka za godinu primila milion i pol
Obice im se o glavu!
@filozof1 bas tako.
Hahaha, ama su se pretrgli :D :D
jeste na istoku al ste zapadniji od zapada.. postali ste svoji i gladni za novcem vise no iko, brzo ste zaboravili vas prazan stomak.
s druge strane mrski sultan, diktato,r u svoju zemlju primio 2,7 miliona sirijskih izbjeglica i nikada nije rekao kuku, cast njemu kao covjeku kao ocu nacije, kao nasem prijatelju.
Vijest bez veze
Da im ne bude mnogo ? Treba to hranit , oblacit .Ma , fuj UAR.
Saudijska Arabija niti jednog nije primili osim ako nije hadžija s parama.. Eto ti centra vjere, Meke i Medine.. Nego hodočašće za Njemačku je pravi izbor za svakoga...
evo kolko mi arapa primamo to nikom nista,niko to ne prati,hahaha
A koliko Bosanaca?
U njemacku za vikend stizalo 15 000 a ova braca ce u 5 godina primiti toliko. Jos da Saudiska Arabija u sljedecih 10 godina primi 100 izbjeglica bilo bi to nesto najhumanije
Potrebne im radne snage.
Prevedeno na narodni jezik... Velikani odlučili još 5 godina rata u Siriji, ... nakon toga... vidjet ce šta dalje
Pa jebote, imaju para da im gradove naprave bukvalno, a oni ce15000 primiti za 5 godina. I jos ih nije stid to objavit.
Ovoliko je Merkelova primila za 2 dana.
Mlogo i premlogo. kako če samo izdržat, popisham im se na čaršafe bijele. Dijeca ba preseljavaju od bolesti i gladi, aoni samo da him je lijepo.
e hoće se pretrgnuti u p.m.