Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, danas je od prave ideje UN-a ostala samo prazna školjka, a očito je ko danas upravlja glavnim procesima u svijetu, i ko donosi sudbonosne odluke u ime cijelog svijeta. Kao što je jednom rekao Gorbačov: "Generalna skupština UN-a je jedna velika pričaonica, i u njoj se ništa važno ne može odlučiti". Sve odluke donosi Vijeće sigurnosti, a zna se ko sjedi u njemu, tako da male države nikada neće doći do izražaja, baš po principu Wellsove farme: "Sve životinje su jednake, ali su neke životinje jednakije od drugih".
Samo se ofiraju pička im materina, vidiš da su vazda na strani jačeg čist dokaz agresija na BiH, po njima niti su četnici klali i palili djecu, žene starce niti su genocidaši, 11.07.1995 mi je utetoviran na srcu *** UN i šuplju, ubiješ 1000 ljudi i dobiješ 10 godina zatvora u Švedskojfuj fuj fuj.
Neka se sjete 11.07.1995. godine, srebrenički genocid, kada je umrlo sve ono, što zagovaraju UN.. UN institucija je samo produžena ruka, za realizaciju planova na globalnoj sceni, njihovih finansijera, ljudska prava i slobode su samo paravan hegemonstičkih nastojanja tih istih finansijera..