Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 I kad otvori sedmi pečat, posta tišina na nebu oko po sahata. 2 I videh sedam anđela koji stajahu pred Bogom, i dade im se sedam truba. Ovo je Golf Mexiko I drugi anđeo zatrubi; i kao velika gora ognjem zapaljena pade u more; i trećina mora posta krv. Ovo je Japan I ime zvezdi beše Pelen; i trećina voda posta pelen, i mnogi ljudi pomreše od voda, jer behu gorke. A ovo je RUSIJA KINA INDIJA ARMIJA I videh, i čuh jednog anđela gde leti posred neba i govori glasom velikim: Teško, teško, teško onima koji žive na zemlji od ostalih glasova trubnih trojice anđela, koji će trubiti.
OOOOOOOOOOOOO RUSIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DOBISMO I AFRIKU OSTVARISE SE PROROCANSTVA BABE VANGE I VIZANTIJSKOG CARA RISTOSLAVA. DVA RIMA PALI TRECI STOJI A CETVRTI NE BIVA I videh kad otvori šesti pečat, i gle, zatrese se zemlja vrlo, i sunce posta crno kao vreća od kostreti, i mesec posta kao krv;
NATO = ZLOTVORI
Gadaffija optuzuju da bije civile!!!. a sta oni rade? ubili su mu sina, troje nevine unucadi jesu li oni mogli ubiti nekoga, ta tri nevina djeteta.
Pobij fasiste, pukovnice!
Gaddafi do pobjede nema milosti ! Koja je ono stoka imperijalisticka ZIVIO GADDAFI !
Bilo bi interesantno vidjeti reakciju nekog od presjednika clanice nato saveza u slucaju pogibije vlastitog djeteta u napadu od strane vojske
teroristi davno ste trebali otici iz Libije zajedno sa Natom