Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Mah biti će to sve gore odkako im se sve svelo na prava LGBT zajednice i priču o rodnoj ravnopravnosti ...
Dodik jadan ce ostariti, a odgovor dobiti nece 😂
RCMP nije konjicka policija kako vi prevodite novinari nepismeni, nego je to Kanadska Zandarmerija, i oni su savezna policijska sluzba. To sto se oni zovu Royal Canadian Mounted Police, ne znaci da se tako prevodi.
@CikCikCikPogodii U prevodu kanadske kraljevske koze što po planinama skaču. Imal' u vas kovida 19?
Gvantanamo