Jedan osumnjičeni u bjekstvu
0
Uhapšena dvojica napadača na rukometaše
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu da komentiram ovu vijest samo da se spomenem uredniku i onom supku kojeg je postavio da obavlja duznost administratora ovdje, MAJKE lojave ciganske. Za svaki blokirani i ponisteni komenatr po jednom. Bit ce previse i za mene i za mog Djoku.
@ Lol, Dragi druze LoL,razumem tvoju bol!.... Sto da se raspravljamo i smaramo,kazu Bosanchice da smo mi Srbijanci \"kara\" jer najbolje KARAMO!
nazivas citav jedan narod blesavim i kazes da se sve svodi na nacionalno? fashisto!!!
serbs= vlasi serbians= karavlasi :D
Ovi srbi su stvarno blesav narod jer im se sve svodi na srbonacionalno bez obzira što se čovjek koji je izboden bori za život.Budalo shvati da je bitan život čovjeka bez obziora na naciju.
Hrvat je sinonim i za naciju i za narod.. Kod srbin nije... pa pogledajte prevod na engleski.. srbin je serb ... a srbijanac serbian!!! ako se ne varama..
Pa zar je bitno ko su i šta su? U ovoj prokletoj državi sve se svodi na srbin, hrvat, bosnac cccccccc
@ja pa ja Jesi glup stvarno kao noć
hmm a de sad to isto objasni i za Hrvate pametni clear
Srbijanac je naziv za stanovnike Srbije, znaci zemlja porijekla. ============= U pravu si, tako kad se bude pisalo o zlocincima Mladicu, Karadzicu itd. treba pisati da su Bosanci a ne Srbi..
Srbijanac je naziv za stanovnike Srbije, znaci zemlja porijekla. Srbin je pripadnik Srpske narodnosti. clear?!
Nije Srbijanac nego Srbin nije Hrvatijanac nego Hrvat stoko glupa novokomponovanih korijena i novonastalog ukradenog i izmisljenog jezika
pa valjda he SRBIJANAC ne srbin???
Pazite kako pisete. Da li je Zarko rukometas ? Ili je samo Srbin? Ako je napisano \"hrvatski rukometas...\", onda je trebalo napisati \"srbijanski rukometas...\" ili ako Zarko nije rukometas, onda \"srbijanac\". Nesto slicno vazi i za tekst u proslom clanku na istu temu. A sto se tice ubice/a, trebaju dobiti max zakonsku kaznu. Bez milosti sa takvima.
treba im izvaditi i oko i bubreg....