Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedodirljivost svake mete je poput prirodne radioaktivnosti ... opada kako vrijeme protiče ... to važi kako za primarne, tako i sekundarne ( alternativne ) mete.
Cenzura Interneta kao i ostali oblici ometanja komunikacija na prvi pogled povećavaju otpornost skupocjenim ( glupavim ) političarima na snošenje težih posljedica, ali realno, niti jedan takav političar ne posjeduje lubanju koju nije moguće razlupati dovoljno teškim pajserom, štangom, ili kamenom. A čak i ako neki ima paravojsku ( tjelohranitelje ), nije moguće sačuvati lubanje baš svim njegovim saradnicima. Dakle, u nedostatku centralne mete, uvijek je u principu moguće naći neku drugu metu.
aawww ko je to pametan. je.beni trinaestogodisnji wannabe haker. trolololo we don\'t forgive we don\'t forget!
Hapse zbog maltretiranja drugih, hapse zbog kvarenja tuđiih sistema i nanošenja štete, hapse zbog prijetnji... Samo hapse. I to je njima slobodan svijet ? Slobode nema nigdjr. To je diktatura policijskih država.
A da \"glupani\"...upali u MMF.... inace ti to radis svakog dana...ali te ne skontaju -_-
kako si samo paglu family ti fuckam
nisu imali dovoljno novca da kupe opremu......
he g,l,u,p,a,n,a, i hakera kad ih policija moze naci...hahahahha.. pa bolan kad vec nesto radis ne koristis ovaj nas seoski internet vec vajerles...ccc i ni taj nije pouzdan vec moras i sa njim imati par caka, a to su promjena IP adrese da umjesto tebi dodju na vrata oni dodju nekom cobanu koji igra traviana nedje Bogu iza nogu... e moji d, e, b, i, l, i
keep rockin in the free world
sad moraju promijenit naziv, nisu vise aMonimni :D
fhfghhfhhgghgihgiuhifdughiduooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohgvnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkkdffffffffffffffffffffffffffffffffjggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ha ja.................
prvi :D
Ja bi zelio da ostanem anoniman!