Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj šerijat za belgiju. Pa treba ga odma hapsit čim pokrene takvu organizaciju. Dođe i bude primljen u stranoj državi i onda osniva ovakve grupe. Samo zatvor pa deportacija u matičnu državu i nek tamo šerija do mile volje.
Protjerajte ih, nek idu tamo gdje smiju nositi...
^^ Srbende popusite ga baliyi Ili ako necete vi hoce vase zene
Čuj, više se ne smiješ ni boriti protiv nevjernika???!! Kako onda se držati Svete Knjige?
Borimo se protiv vjernika! To je tek zlo...
Slažem se da je puno lakše uvesti Šerijat u Belgiji nego li u Afganistanu i Jemenu. :) Zbog ovakvih idiota svi muslimani trpe poniženja i omalovažavanja.
Sasjeci I.slam u Evropi.Ali ne dirati ove nase,oni su b.alincad sa H.riscanskom krvi.Njih i pravi I.slamisti smatraju genetskim o.tpadom
Evropa je bijela. Zna se ko je uvijek vladao, a ko bio rob. Sada žele da to preokrenu, zato je sve i krenulo naopako. Zato društvo propada.
Zato postoji Europski sud u Strasbourgu. Pozivanje na šerijat i napade na \"nevjernike\" je kažnjivo a i glupo. Parada Ponosa muslimanki mi se čini puno bolji pristup. Šta misliš kad bi gayi pozivali da se napadaju hetero nevjernici zaraženim iglama?
Demokratija mora biti za sve, a ne samo za pojedince. Orwel je to dobro rekao u \"Životinjskoj farmi\": \"Sve su životinje jednake, samo su neke jednakije\". dakle neko se može oblačiti kako hoće, dovoljno je da dvije krpice nabaci na sebe, neko može izbušen hodati pun pirsinga, neko može hodati gradom zagrljen sa osobom istog spola, ali ne, muslimani ne smiju ništa... Slažem se da gore navedenom, sve se vraća sve se plaća...
Apsolutno treba omogućiti svim Europljanima koji to žele blagodeti šerijata. Karta u jednom smjeru za Džedu i eto ih već na pola puta do dženeta. Ostaje naravno puno ozbiljniji problem domorodaca koji su ponovo na putu u fašizam a znamo kako se dvaput završilo.
hajte vi braćo ja ne mogu od smijeha
Problem europskog stanovnistva je taj sto im je natalitet jako mali, mislim na zapadnu europu.Primjer moje zgrade od 6 stanova, 4 stana po dvoje zive, s tim da u jedan od ova 4 povremeno dolazi drugi partner, svi nastrani pederi i lezbejke. Ja, bosnjo sa troje djece, jesam li ja kriv sto su ovi iz 4 stana haste u mozak?Kad vide ove koji imaju djecu i ciji natalit ide naprijed.Ja prosto nisam mogao da vjerujem koliko je nastranih ovamo i na duze staze europljani ce nekom drugom morati ustupiti svoju zemlju htjeli to oni ili ne.Jos nesto neka svako postuje pravila domacina, jer ne mozemo doci u tudju kucu i postavljati pravila igre.
Kakva Belgija, kod nas Abu Hamzu zatvorise i bez ikakvog serijata i slicnih sranja. Bosna je jedina europska zemlja koja zna kako sa ovakvim likovima.
GLUPI BOSNJAKISTANCI. Avganistanu treba hriscanska pravda da spasi narod od ekstremne talibanske vlasti... stvarno nemate pojma
halo pobjeglica,kakva je god situacija to se tebe kao gradjanina ne dotice i tvoj ces sa socijale stigne na vrijeme,pa sto se ne vratis u rodno selo u bosni pa ces dobiti k u r a c od drzave da izbijes oci a gulices margarin po citav dan,furdo kako te nije sramota hehehehehe
aj\' sale mojne kenjat belgijanci mogu ovo mogu ono... belgijanci se ne mogu sloziti ni oko najmanje stvari, gora im je situacija nego fbih i rs... belgijancima bi itekako dobro doslo da im neko govori kako ce uraditi stvari u svojoj zemlji. I ne moras nista dalje pricati, zivio sam dovoljno dugo u toj drzavi, lafo srce evrope i demokratska sranja ...demokratija mog da ne kazem ... Muslimani ce bilo kako osvojiti Belgiju, svakodnevno broj raste i htio to ili ne, kad tad ce da se desi, ko sto rece gore jedan, sve se vraca sve se placa, samo sto se ovdje vraca bez sablje i zrtava pa ti vidi .