Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je najveca potraznja drogom? Amerika!!!! tamo treba ukinuti potraznju i samim tim i ponuda bi spala :) ekonomija brato
Ma ovo je Mladic! Nece jedan od najmocnijih i najbogatiji ljudi na svijetu nositi odjecu od 5 KM sa pijace. I to tacno prepoznam tu odjecu napravljena blizu Meggle mljekare u Bihacu, i na pijaci se prodaje za nepunih 11KM (na onome standu gdje pise Maice - Majce) i to ako se dobro cjenkas mozes proci i za solidnih 8 KM, a cuo sam da je jedan tip dobio i za 7 KM, mora da je ovaj na slici ^^.
kao neki pijacar hahaha u filmovima su obicno neke face
ako je on Boss , sta sam onda ja vidi ga na sto lici, hehehhhe
sta ce mu lisice pogledaj ih kako su naoruzani nek proba pobjec :)
ja sam mislio da se ovi bossovi malo bolje nose, vidi ga ko kakav cigancic
Evo ga, Duško Tomić!
steta :(
pa zar nemaju lisice???