Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoko ne znate nista drugo nego da dzubrite, stoko majmunska, polusvijet j3b3ni pobjedice arijevci opet! dosta je vas arapa, zidova, cigana, turaka, poluljudi, majmunskog izroda http://www.bloodandhonou r.com/index.html http://www.resist.com/ White Aryan Resistance!
White trash mojne da opet đubrimo Bleiburg.
aaa steta sto ga uhvatise, premalo je sra.nja napravio, trebo je puno vise napraviti ali nema veze doci ce drugi http://www.bloodandhonour.com/index.html http://www.resist.com/ White Aryan Resistance!
ja sam jucer sa zivkom imao dijalog u vezi kraljevina svedske, norveske i zivota inace u tim zemljama..taj covjek apsolutno nije normalan, i nema veze sa vezom\"!! pozzz..
covjek je za sad osumnjicen za 7 pucnjava,a ne 19 kako vi to pisete!!! ali najavili su kako je moguce da se osumnjici za vise...
al da \"lovac na imigrante\" svasta, dobro da nije \"lovac na jelene\" pucao na ljude, a oni ga proglasise lovcem
Zivko gdje si pojaaaaaaaaavvvvviiiiii seeeee
cudo nema Zivke Josile da malo blati po svedskoj, a da u sumi je reze drva, doce on brzo....
jag ska ta han, jag ska ta han!!!! heeehhehehh
Nije mene strah za Turke, Arape i Kineze oni mogu domicilne pojest za doručak. Strah me za ove naše skromne duše slovenske posvađane...
Steta sto ga ne ufatise arapi prije, da ga izrezu na komade kako su obecali :)
E moji naivni... Pa to tajne sluzbe regrutuju dobrovoljce kako bi ipak unijeli strah u kosti imigrantima. Kako bi poslali poruku, da imigranti nisu dobro dosli u Svedsku... I to je primjer imigrantima kako bi lako, preko noci mogli biti otjerani i rastjerani iz Svedske.
Ime prezime slika teroriste. Hvala.
da i sad ce dobiti radnu kaznu od 15 sati