Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mater vam Taman tako...jesi ukratko napiso period 41-45 u Srbiji,SVAKA ČAST!!!!
I tako su 6. aprila 1941. god. Švabe okupirale Srbiju za vrijeme trajanja jedne košarkaške četvrtine(20 minuta),držali je okupiranu 4 debele godine i Srbi je nikada ne bi oslobodili da im nisu došli Rusi,oslobodili i usput poprčili pola Beograda.Jer su Srbi vojničko smeće koje se samo zna iživljavat na trenutno slabijim narodima.
Zivko ne prospiaj se tu gl.upsone! Prvo Srbija nije pobila jevreje nego je sa zakonskim aktom dala naredbu da prodaju sva svoja imanja i da se pokupe iz Srbije?zasto?Pa zato sto je to uradio i ceo svet pre i posle Srbije na mnogo gore nacine! A što svi teraju jevreje ,pa onda je nesto do njih nije ceo svet lud a oni u pravu a zna se sto samo je to tabu tema! A hamas ,iran i ostali su direkt neprijatelji Srba jer su ratovali protiv Srba u bih na vasoj strani vas saveznika Izraela i kasnije su ratovali i naoruzavali siptarčine!!! I to ne menja nasih osecanja do Izraela i nase povezanosti Izrael je bio nas glavni oskrbljivac oruzjem u vreme rata! Mose dajan poreklom Srbin,Zena Alberta Einstein-a Srpkinja,Rahm Emanuel sef obaminog kabineta pola Srbin itd To sto je vasa politika kao fol saveznik sa Izraelom i USA to je samo na papiru nisu oni gl.upi znaju sa kakvim suncokretima imaju posla,ko sve je vas idol i za koga navijate tamo u palestini!!
Serbo srbo pusti onog umisljenog se.r.o.. opasan je na netu!!! A sta ako nije Srbin ko sto ti kazes jer mi se srecemo sa takvim vasima non stop pa onda naj....i vi normalni ljudi zbog ovakvih, zivot je nepravedan. A tom turcinu jos jednom sto pricas Srpski onda turcine gu.bi se u tursku ili pricaj turski pa da te razglasimo manjinom i kazes probali pa je.bo.te probali a 70.000 vasih pog.inulo sta bi onda tek bilo kad nebi samo probali nego ono ozbiljno ...ožeži!!!
Ja se rugo nisam niti znam da ste igrali?? Sad cujem od tebe i danas po forumima gde bosnjaci pr.ljaju forume sa tim kako so oni... A ako se neko smejo taj ne govori u ime naroda tako da ti malo pocni da koristis taj mo.zak ako ga imas ista!!! A nasa ekipa je kvalitetnija i bolja samo kombinacija treme odsekle se jim noge taj glupi balkanski mentalitet i te katastrofalne taktike plus neborbenost nekih igraca je dovela do ove bruke danas!
@ samozavas kad je BiH pobijedila GHANU 2:1 rugali ste se...ko šta je GHANa? E pa GHANA je Afrička BiH,puna raznolikosti,i nek je zeznula faši..ičku Srbiju...Đe vam bijahoše evropski ig5rači? A rugate se Džeci i Bosanskoj Reprezentaciji? Hej goveda jedna brdoslavna...Pišnem vam od Dositeja do posljednjeg mozgovića...pogan jedna peksina
A ovaj taliban gl.upi pa sto pricas sa srpskim jezikom ako si ti turcin?? Jeli ba.lijetino gl.upa pricaj turski onda turcine!!!Ili se gubi sa Srpske zemlje nazad u Tursku!!! I odj nemoj me nervirate slabe sam volje zbog onih kre.tena od ekipe koja katastrofa pa ono je neviđeno ko da su igrali za neprijatelje Srbije a ne za Srbiju st.oka joooj gamadi i kod nas!!!
Ma ra.zbijemo vas kad god za salu i na sm.rt se nas bojite i svi to znaju!! Hrvati su ra.tovali sa 25.000 seljaka,bosanci su ratovali sa 130.000 domacina a kad god hocete ajmo svi Srbi proti svih hrvata ne samo Srbi iz krajine da ostali ne mogu zbog sveta Ili kad god hocete svi Srbi proti svih bosnjaka ili svi Srbi proti svih albanaca KAD GOD Ku.KAVICE!!! Ali 1:1 a vi uvek racunate svi vi protiv nas pa jos nato i eu pored i jos koja islamska zemlja ma providne ste odv.ratne ku.kavice jake samo na jeziku. Kad god 1:1 sa bilo kojim od vas nikad niste smeli i nikad necete smeti a vi pricajte te price tamo nekim babama i glumite nekoga i nesto!! Ne smete ni da zamislite ra.t sa svim Srbima a da vam niko ne pomaze amam bas niko da morate sve sami opet bi se derali HEEEEEEEEEJLLPP BAAAAAAZNIJAAAAAA iii DAAAANKE DAAANKE DOJČLAND
@taliban srbine providan si.......pises ovakve komentare da bi podvalio bosnjacima muslimanima......bijedo smrdljiva srpska lazovska manipulatorska krvolocna!
srbi su specijalisti u lopovluku, lazi, silovanju i ubbijanju.................
ti,\"samozavas\",smece cetaljsko,evo da ti pojasnim par stvari.vi,vlahadija,ste bili isfrustrirani sto vas je pavelic sasjeko u 2. svjetskom ratu,pa ste pokusali tuci hrvate,ali ste dobili po sup-ku.onda ste probali nenaoruzane muslimane tuci,ali ste i tu pofafali.bih je cijela,medjunarodno priznata i milom ili silom mi cemo vas nadvladati.arbanasi su vas se otresli na kosovu,cak i ono frljavo crnogorsko oko iz glave vas je odprdenzi.i svi zlocini koje ste pocinili su opet nista u usporedbi sa preko milion mrtvih vla-ha iz 2 svjetskog rata,iskopane oci u tegli na pavelicevom stolu,jame pune poklane vlahadije.islam je u usponu,zelena transferzala filipini-bosna-nigerija arabija se uspostavlja,vi jedino mozete traktore podmazati.i ne javljaj se na nas turski portal,ni ti ni ostala gamad.
\"srbin peva i kad gine\"-ovi sto sam im ja mrtve glave suto po bosanskim sumama nisu \"pevali\",sjecam se samo da je bilo puno muha,mozda je zujanje \"pevanje\"
welcome to ba-hamas
“Šezdeset dve hiljade srpskih vojnika odlučilo je o ishodu rata. Sramota”! Viljem II, nemački car (u telegramu Bugarskoj vrhovnoj komandi) A ko je vama kriv kad ste gl.upi bosancerosi pa ne poznate istorije pa trabu.njate svoju gl.upaci!! A vasa propaganda je samo to propaganda!!!
Kad se bude pisala istorija ovog rata njen najslavniji odeljak nosiće naziv: Srbija. Srpska vojska je učinila čuda od junaštva, a srpski narod pretrpeo je nečuvene muke i tako požrtvovanje i hrabrost ne mogu proći nezapaženo – oni se moraju nagraditi”. Robert Lesing, Ministar spoljnih poslova SAD