Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lloyd, to sa pravljenjem djece su i muslimanke dozivjele u 90-im. ;)
Pa Srbi najvise vole one koji su ih tamanila, vodili ljubav na prvu bracnu noc sa srpkinja, pravili im tone djece itd. Tako izgleda i Hitlera vole, i ako ih je smatrao nizom rasom i zvao ih bandom. Stormfront forum na njemu je zabranjeno ucestvovati Jevrejima i muslimanima, a nase komsije \"antifasiste\" od 1945 godine, imaju svoju sekciju koja je jedna od najvecih na tom naci forumu. Postavlja se pitanje, da Hitler danas surfa tom stranicom krstio bi se kad bi vidio ko je proglasen \"Arijevcima\".
akademik = impotentni pedercic
Jos JEDAN DOKAZ da kad pisem srbi nacisti znaci da su srbi nacisti!
JOŠ JEDAN ČETNIK KOJI SA PONOSOM NOSI NADIMAK HITLER, JER JE HITLER FIRER UZOR I PONOS SVIM ČETNICIMA - FAŠISTIMA!!! ČETNIK = FAŠIST!!! FAŠIST = ČETNIK!!!
Pa mozda zato sto Bosnjaci imaju pobjedu na Kosovo Polju (1832 g Zmaj od Bosne) pa ne moraju slaviti poraze.
\"Turci Kosovsku bitku smatraju jednom od manjih bitaka\" Ne bih se slozio sa ovim. Na Kosovu su Turci izgubili sultana sto se nikad prije nije dogodilo. I Turci I Srbi su pretrpjeli velike gubitke. Bajazit Koji je naslijedio Murata se odmah poslije bitke povukao sa vojskom u Tursku. Bosanski kralj Tvrtko je mjesec dana poslije bitke prijateljima u Italiji javljao o pobjedi hriscanske vojske. Samo ne znam otkud tako negativan odnos Bosnjaka prema Kosovskoj bici kada su se i vasi preci tamo borili protiv Turaka?
Je li ovo onaj sa stormfront foruma? Srbi \"arijevci\"? Hicko se u grobu prevrce ko je sve danas \"arijevac\".
covjek sa imenom Milos Obilic se ne spominje nigdje u starim srpskim dokumentima i plod je maste pjesnika/guslara.najblize tom imenu je bio neki sitni gazda Milos Kobilic i historicari smatraju da je on posluzio kao uzor za stvaranje lika Milosa Obilica.isto tako i Toplica Milan i Kosancic Ivan se ne spominju nigdje u starim hronikama niti ima traga o njihovom rodjenju u crkvenim knjigama niti postoje u poreskim popisima tog vremena.na Kosovu su se odigrale 2 bitke,prva protiv srpske vojske 1389. i druga protiv Ugara(Madzara) 60-ak godina kasnije,na poziv srpske vlastele da ih Turci oslobode ugarske okupacije.Turci dosli i ostali nekih 400 godina.Srbijom su i dalje vladali Srbi,jedino su poreze placali Turcima i provodili turske zakone.prva kosovska bitka je isprovocirana napadom na tursku vojsku 1387. godine kod Bilece i Turci je smatraju jednom od manjih bitaka.na Kosovu polju je izvrsen pokolj srpske vlastele i najbolje su se drzali vojvode Vuk Brankovic i bosanski vojvoda Vukovic.
e ti smrdine, priznaj da je ovaj olicenje retardluka kad slavi one koji su stvorili jasenovac i kragujevac. onako turski priznaj... opste poznato je da je retardacija pojava kod kopiladi.
Ahahah, pa opste je poznato da su turska kopilad primila islamsku vjeru, ili odselila za Istanbul, to je kod turaka obicaj :) A za sta smatraju bosnjake? Vi i nemate nacionalni identitet poturice :)
jasta radi izgleda da je 500 godisnja .j.e.b.a.c.i.n.a. Turaka nad srbima ostavilo trajne posljedice na njima.. Inace na zapadu smatraju srbe ciganima
Navedeni rezultati genetickih istrazivanja,u kojima se navodi podatak o 50% turskih gena kod Srba u Srbiji, je prenijela Slobodna Dalmacija, su originalno objavljeni u casopisu “Science” 2000 godine,pod naslovom “The Genetic Legacy of Paleolithic Homo sapiens sapiens in Extant Europeans: A Y Chromosome Perspective “ Zacudjujuce je da je Altajsko-Anatolski tip HG-2 u Evropi najveci kod Srba(49%) i Bugara(42%), te kod Turaka i Turkmena u prednjoj Aziji. zato se smrdima mota stalno rijec TURCIN u ustima, dzaba nemogu oni bez njih .........jeli tako vlasi
A ko je bio tvoj pradeda Ilija? Elmedine hoces li slanine, da ti djedo sa tavana skine?
vidim ovo je moguce komentarisati, cak sta vise pozeljno, a ove fanatike iz maoce gornje nema sanse. oni su pod direktnom zastitom ovog portala...