Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce da te kutarisu, ali drzi se baba...
Jojj čuda alo obustava. Pa kod nas jad i čemer od penzije ako se ne javiš u socijolno pa ti ovjere ne da obistave nego i banka odmah ako ne legne penzija i račun blokira.
Tako će ovim Balkancima u EU kad dođe vrijeme penzija valja izdvajatk točki novac a ljudi će živjeti u svojoj domovini, odlijev ogromne količine novca iz Slovenije Hrvatske i ostalih EU ali će vjerojatno tad uvesti neko zakon da ćeš morati živjeti tamo gdje primaš penziju.
Kod nas penzićima obustave svaka 3 mjeseca ako jadni, bolesni i siromašni ostarjeli stvor ne ode po usrani ček u banku...!!!
ovi zivu zenu gnjave a kad nas mrtvaci ne samo da primaju penziju vec I glasaju na izborima