Minnesota
0

Učiteljica optužena za seks sa učenicom

Sarajevo-x.com
Nastavnica u jednoj privatnoj školi u američkoj državi Minnesoti optužena je za seks sa maloljetnom učenicom kojoj je predavala.

Vlasti u američkoj saveznoj državi Minnesoti u srijedu su objavile da je 30-godišnja nastavnica Melissa Koehn optužena za seksualni odnos sa maloljetnom osobom i zloupotrebu položaja, te da je do suđenja puštena uz jamčevinu od 10.000 dolara.

Policijski službenik iz okruga Apple Valley primjetio je neobični par u autu koji mu se učinio sumnjivim nakon što je vidio da se radi o djevojčici koja je bila u zagrljaju sa starijom ženskom osobom.

Policajac je zatim uzeo podatke i obavijestio djevojčine roditelje, a policija koja je poslije stigla na lice mjesta ustanovila je da se radi o 30-godišnjoj Melissi, zaposlenoj u školi u okrugu.

Roditelji 17-godišnjakinje bili su šokirani saznanjem s obzirom da je Melissa bila čest gost u njihovoj kući,te da je nekad znala i ostati preko noći.

Po državnim zakonima Minnesote, seks je zabranjen samo mlađima od 16 godina, ali s obzirom da se radi o prosvjetnoj radnici koja je stalno u kontaktu s djecom, Melissi Koehn će se ipak suditi za seksualno prijestupništvo.