Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekrasni primjer pravog pedagoga kakvih je veoma,veoma malo.
Tačno, premalo, baš kao i tolerantnih ljudi. Većinom su takvi kao ti, puna usta tolerancije a svako malo gdje se muslimani pomenu od tebe pročitaš ono što ne bi ni Šešelj napisao ;)
tacno su se dvije dusice nasle kritikovati necije komentare... hahahaha pravo ste kompetentni da pricate o toleranciji, nema sta... xD
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
RESPECT !
Kad se ustanovi da je učitelj u talu sa bricom. I da je dobar na ovome..... :) Respect. Šala. Slažem se.
alopecia areata se zove "poremećaj" imunološkog sistema koji to uzrokuje. konkretan lijek kao ni uzrok nisu poznati. navodno stres ili neki šok za organizam uzrokuju tu pojavu mada se smatra da može da se pojavi od upale crijeva.
@ pascal U pravu si haha Bio sam previse oštar u komentaru...To mi je prvo na pamet palo kad sam pročitao vijest..Šta ću kad sam osjetljiv na ovakve stvari . :D . LP
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Ne zanima
Kakav nježan ,ljudski gest.treba učiti od ovakvih ljudi. Lekcija čovječnosti.
djeca postaju sve luđa i zlobnija, naći normalno dijete koje se neće s nekim rugati danas je kao da tražiš iglu u plaštu sijena, a to bi trebalo biti normalno i zbog odgoja i samog karaktera djeteta!
odlican pedagog, svaka cast! u zivotu sam imala srecu da mi par ovakvih predaje, oni zauvijek ostave traga na covjeku, trajno uticu na formiranje karaktera djece...
bravo majstore
svi isti mrtvog mi oca sto radi u njemackoj
Za učitelja respect , jer je očitao lekciju ovom malim retardima . Ali to nije ništa čudno , jer dobro je poznato da su djeca najnetolerantnija i najbezosjećajnija bića .
U pravu si haha Bio sam previse oštar u komentaru...To mi je prvo na pamet palo kad sam pročitao vijest..Šta ću kad sam osjetljiv na ovakve stvari . :D . LP
Kamo srece da su ovakve ljudskosti uobicajene vijesti danas.
Lijepo receno prijatelju, i iskreno, nadam se da je tako jer vjerujem u to, u ljude, u moc zajednice, sloge, humanosti..
Slicni smo da ti kazem, iako se u zivotu najvise i jedino na sebe oslanjam. Strah bi me bilo te nesigurnosti da se povjerim i oslonim na nekog, ne zbog toga jer ce to zloupotrijebit, nego sto bi naisao na hladna ledja i odbijanje, a to bi mi puno teze palo od izdaje. Vjerujem u ljubav, najvise, u tu iskrenu emociju, onu djeciju, kakvu nadam se necu nikad izgubit, jer djeca su danas odraz cistoce, nevinosti, srece i tog slobodnog uma koji nije poremecen danasnjim sistemom nakaradne vrijednosti gdje su parametri davno potonuli. Ziv ti bio :) i ugodnu noc..
AFERIM
Stvarno lijepo.. nije mogao na ljepsi nacin vaspitat tupavu djecu..
esade na čemu si ti,Tita ti?
leptirice, 1.) tito - nadimak komunističkog robovlasnika nije vlastito ime da se piše velikim slovom 2.) On hvala Bogu već dugo nije živ, pa ne vidim kako možeš reći "tita ti?"
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Ah pa svaka cast!!! U moru ovih groznih vijesti, lijepo je vidjeti toplu ljudsku gestu :)
svaka cast!
Ovo su heroji stvarnog života.
ipak nisu svi normalni ljudi izumrli... Respect