Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšije navijaju za ove što im vade bubrege..
A znači ovako kao g. Livni zgledaju Semiti?
I te kako dobra vijest, samo nastavite.
Good news.. Congratulation!!!
Uvijek kada se broj muslimana smanji, pa makar i za jedan, je dobra vijest.
smrt islamofasistima !
Kad se sjetim kako je mosad operiso po bih kad je bo rat pa nije ostao niti jedan jevrej u opkoljenom sarajevu i srebrenici niti bihacu sve su ih izvukli cak i na wikipediji pise da su to uspjesno obavili
...moze biti da je to dobra vijest....ali koristenje tudjih identiteta i smaknuca od strane tajnih sluzbi...vrlo losa vijest za sve normalne ljude
nijemci su ubili svega 6 i po miliona cifuta.srbija je bila prva drzava u europi koja je proglasila 1941 da nema nijednog cifuta(milan nedic).vlasi i cifuti su slicni,gamad oboje.heil!
shuchur alaahetu da je dobra! :-))))
Sta je srpska đukelo, sta si se razlajo, bole te ocnjaci..
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Konacno i neka vijest za nas iz odabranog naroda. Dosta vala vise ovih islamistickih tema. Izbor vijesti vam je (SA-X) isto kao da ovaj site posjecuju samo talibani.
srbi su ubice jevreja!!!!
ail hitler,12 miliona cifuta je pogubljeno rodice se ponovo hitler