Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mozes imati 1 kiloNK to ti je kao bell - to je ogromna vrijednost za normalan svijet bi se koristila miliNK
Hehe,vidim ja cudno mi nesto,vidio sam Birmingham sto puta na tv-u i vijestima i ovo na slici ni nalik. 'Novinar' klitorisa je mjera za glupost ,recimo 1 N ( ovinar ) K ( lixa ) je minimalna mjera za glupost pa jedan kiloNK itd.
@SAD ne Engleska MA ŠTA SE SEKIRAŠ, MAJKA MU STARA...NOVINARI klitoris.ba PROMAŠILI SAMO ZA 10 000 KILOMETARA A TI DIŽEŠ PANIKU....
inace se izgovara b(&)rming'am (sa bezzvucnim h)- ne znam odakle vam to birmingEm...bolje da ste u originalu napisali
Inače ne komentarišem novinarsko neznanje, ali sad hoću. Ovo na slici je Birmingham, Alabama, SAD, a ne Engleska. Malo se potrudite, majka mu stara; zar je toliko teško?
Uzeše nam pos'oooo, a da nooooo :P
Tako ti je to u zapadnim demoNkratijama,čim im nisi rob,višak si......