Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta reci .. zaostalo neobrazovano siromasno ... to su kategorije koje podrzavaju ser.ijat .. i da jos.. san im je da zive na socjali u hriscanslim zemljama ili da zvie od sadake iz arabije ..
U pravu je @Juka. Muslimani u pojedinim zemljama štiteći svoje zaostale običaje (od prije islama) najviše štete nanose muslimanima i islamu. Ne razumijem zašto se učenjaci ne oglašavaju po sličnim pitanjima. Što se tiče ovog zločina, očito je da to nije potpis Talibana i Al Kaide. Oni bi poslali svoga bombaša samoubicu da se raznese u frizerskom salonu. :)
Divlji muslimani. Kad je neko zadrt zadrt je.
\"Vlasti kažu da talibani nisu osumnjičeni za njeno ubistvo. Policija sumnjiči njenog bivšeg muža.\" Znaš šta je najgore što mnogi misle kad čuju za neki zločin u \"muslimanskoj\" zemlji da je taj isti zločin po šerijatu neuzubillahi... Šerijat je jednostavan i praktičan i nije na štetu društva...To je najljepši All.ahov zakon, za poštenog čovjeka nije se teško pridržavati. Ali ovi zemaljski , seoski, zatupljeni običaji su najgori.pogledaj šta svi ti divljaci rade po ovim zatupljenim zemljama.Da se ti isti drže Islama i vjere, ne bi bilo krvoprolića.
Kapisoda isto odpad. i vlahudija opcenito.
Pashtuna narod u Afganistanu i Sjevernom Pakistanu, nazalost tu je i veliki broj islamofasita i ostalog ljudskog odpada.