Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N.O.V.I.N.A.R.I K.L.I.X.A J.E.B.E.M M.A.M.U I V.A.M.A I V.A.Š.O.J. C.E.N.Z.U.R.I N.A. S.V.A.K.U J.E.B.E.N.U R.I.J.E.Č K.O.J.A J.E. U U.P.O.T.R.E.B.I
U zadnjih 4-5 godina u Meksiku preko 50 000 hiljada mrtvih zbog droge ciji je najveci trosac Amerika!!!
NEĆETE NIŠTA POSTIĆI ROKANJEM NOVINARA, UVIJEK SE IZRODE JOŠ JAČI NOVINARI, POGOTOVO U MEKSIKU !!! KAZNE ZA NARKO-KRIMINALCE SU SKORO PA NIKAKVE !!! NIJE MI JASNO KAKO NEKO MOŽE OD DROGE TOLIKO ZARADITI?? PA ZAR SE SVAKI DRUGI GRAĐANIN SAD-A DROGIRA??
Onda je torpedov skoro dobro i prosao, zavrsivsi u cetvrtoj-petoj austrijskoj ligi..
ovo je ocekivano kad se piše o kriminalcima. u BiH te država strpa u zatvor i novcano kažnjava ako pišeš ili nešto kažeš protiv BiH politicara. istina to što naši pišu ili govore ne pije mnogo vode jer je narod oguglo na sve.
Iz Mexika nista novo.