Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da ali u kojem paralernom universumu? Pesadija nata nije ni smela uci dok nije Slobo naredio Slavnoj Srpskoj vojsci da se povuce sa kosova jer nema smisla posto je bilo jasno celom svetu da dusmani nece sici u boj nego ce na sigurnoj visini bacati bombe dok zemlju ne vrati u kameno doba a siptari vec skoro svi pobegli u albaniju pa je uradio jedinu racionalnu stvar. U SRBIJU NISU SMELI NI UCI DOK NISU NA DRU.GI NACIN PRIMORALI SLOBU NA POTPIS VOJNOG -TEHNICKOG SPORAZUMA. Ali nista jos nije gotovo to je zamrznut konflikt.
@sentinel oni se bar bore a smrdija je potpisala kapitulaciju poslije bombardovanja nisu cekali pjesadiju
j-e-b-e-s nas pravopis kad je ispravno reci \"CETVERICA\"
Jel to opet hrabri alah ra.tnici izlaze iz svojih rupa i kanalizacija da gllume opasne sad kad se US army povlaci i ide u afgan. Sad ce da slave pobede i da pricaju silne pricice ali izostavice one delove gde se kriju po kanalizacijama to nije primerno za heroje-pardon sehide i price o takvima.
Četverica je po pravopisu! Sorry!
Čuj \"četvErica\"? Pa gori ste od Avaza, sramota....
kako je pravilno rec cetverica ili cetvorica znal ko
Pojavile se nindze...
Ovo nešto slično kao kod nas u Bugojnu. Na All.ahovom putu...
A.C.A.B.