Zračni napad koalicijskih snaga
0
Ubijen vođa talibana Mullah Dadullah
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD JE DAN ZALOSTI U SARAJEVU ???
Jbte sta ovi vodja imaju. Svaki dan po jedan vodja Talibana. Uvece za dobar san ujutro za dobar dan svaki dan.
Ovakvi su časni ljudi,vjernici, i borci.Bore se protiv najvećih terorista i okupatora,ne siluju,ne ub.ijaju djecu i žene.Sve ove stvari rade njihovi neprijatelji koji se time hvale,a izazivaju divljenje i kod naše domaće bagre,valjda zato što što ub.ijaju mus.limane i što se ovi drugačije oblače.
Vi se umilovljavajte A.m.e.r.i.c.i.. a mi cemo se umivljovavati A.l.l.a.h.u. swt pa cemo vidjeti ko ce pobjediti ali sta ce te vi insekti jedni A.l.l.a.h. je obecao pobjedu i K.u.r.a.n.u. i zaista cemo pobjedit i.n.s.h.A.l.l.a.h a vase su nam optuzbe bezazlene
J.e.b..o. te on u žvalje te s pokvarenim zubima!!! Umjesto što pametuješ i kmečiš protiv NATO-a, idi u Afganistan, spremi se pa im pomozi, učinit ćeš i njima i sebi uslugu, a Boga mi i nama da se kutarišemo takvih plemenskih poluretardiranih, čovjekolikih spodoba!!!!
fakat dobra stvar te Bespilotne Tehnologije ... treba to sto cesce koristiti!
\"strane trupe\" - WAS IST DAS ?!
Denzelu smrdi iz usta.
ŠTA VI ZNATE p.i.c.k.e,taj čovjek je barem imao m. u .d.a.. i bori se protiv okupatora,nije kao vi samo lajete na sajtu,a i ovaj nato samo zračne udarre, a nikako nesmiju borbu prsa u prsa.koje su to kukavice..
@lol CIA/NSA/MI6/MOSAD u suradnji sa murdochovim mainstream \"demokratskim\" medijima.
a jest ruzan ko lopov,dobice gore 72 djevice ??????? hehehe
Miki uvalim ti mami ovooooliki
\"Mullah Dadullah\" - ko daje imena ovim idiotima!? :S
@mmm.5 tako je , upravu si i treba tako idi i ti se žtvuj i slični tebi i svi iz tvog roda zaostala stoko primitivna
KRAŠ EKSPRES !
majmune glupi, vidio bi ja bili tako govorio da ti se raznese ispred kuce.
Šta im vijedi što su ga ubili, kad u redu za njegovu poziciju čeka još 15 talibana.