U napadima NATO aviona
0
Ubijen poznati afganistanski glumac
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za najpoznatijeg afganistanskog glumca, Osamu Bin Ladena, znam da je koknut, ali za ovog prvi put čujem.
ampak ti j.e.b.i ma.ter svoju ko te sta pitao
Kakva god marva zatucani musIimani bili, cionistički psi su daIeko opasniji za čovječanstvo.
@lazni ampak moji stavovi su odavno poznati :"SA ISLAMISTICKOM MARVOM SAMO BESPILOTNO !" jer marva samo silu prizanje i poznaje ! realno, trebace 'bespilotirati' barem milon islamista u pakistanu i afganistanu a staro pravilo kaze "sto prije pocnes, prije ces i zavrsiti!" Cionisti, prihvatajmo se posla !
TALIB Jesi ti polupao loncice ili si obicno takav, pa idi. ote uvukli ste amerikance da vas brane i sada ti smeta a odgovara ti kada vas u siriji naoruzavaju i obucavaju ma ko ce vama vise znati ko ste i za koga ste. U iraku vam sadam nije valjao pa ga jebaste, u afganistanu vam talibani nevaljaju pa ih jebaste, u libiji nevaljade gadafi i njega jebaste, u egiptu vam ne valjade mubarak pa ga jebaste , za palestinom plecete ali tamo se nesmijete boriti (veliko zasto), u siriji nevalja asad jos ga ne jebaste i necete, u iranu vam nevalja ahmedinedjad do njega nemozete ni prismrdit. E MOJ TALIBE TALIBANCICU STA LI TI HOCES U SVOM ZIVOTU
"U trenutku napada NATO aviona militanti su ispitivali Helmandija." .... i jeli su smoki i slušali kaside. Hahaha Još je tu u priči 'bolesna sestra' da se smekšaju tvrda srca i mehki mozgovi. Na kraju NATO ubice ispadoše najpoštenije? Stvarno,ovi obožavaoci krsta kad lažu, lažu na veliko. Afganistanci samo naprijed,džihadom do pobjede protiv krstaške koolicije.
http://www.liveleak.com/view?i=c0e_1362875171 Ko ima strpljenja neka pogleda levate sa tenkom u siriji hahahha .
E tako to bude kada pustis americku i evropsku bagru u svoju drzavu jos da te brani od samog sebe a usput uvodi demokratiju pa eto sada vi meni recite da iran nije u pravu.. Ko misli drugacije taj je sigurno jako pametan i dobronamjeran...