Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola eu strepi od ovih azilanata i vrlo teško ih deportuju zato sto se boje da ne naprave kao ovaj i vrlo često se samo zapale i svako može azil dobiti i sve ce imati( ja bi to po kratkom postupku kako si dosao tako ćeš odmah i nogu dobiti) i nema gorih ljudi nego njih neradnici i tupani idioti 100%
pa bolje mu je u norveskom zatvoru nego na slobodi u juznom sudanu......kad to azilanti skontaju bice mrtvih norvezana posvuda :))))))
E ovaj ce sad sigurno dobit boravak na odredjeno vrijeme
Sada će još više da zamrze azilante i pooštre kriterije...
Naravno, ali Skandinavci to malo suptilnije rade, tako što svoje glasove na izborima daju fašistima i tvrdokornim rasistima i nacionalistima koji će se zakonski riješiti imigranata. Imigranti moraju otići!
@Hasan neće svi,ipak neko treba da naplati parking,očisti,popravi itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nije Čudo,balkance gore tretiraju kao stoku i dave na svakom koraku dok ove klosare i pizdica uvoze kao ludi.od socijalnih programa,stanova,doskolavanja itd.nisu bolje ni zaslužili.
zato što Norvežanke vole Crnce i pse, a ne vole prave muškarce Balkance