Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amidza@ pa 80% ti ga ono pretjera masala...de se saberi pa vidi kolika je to brojka..sto se tice religija ovih vecih..nista muslimani nisu bolji niti slabiji od bilo koje druge religije na svijetu...najveca sirotinja je podsaharom tu nisu muslimani,indija ,philipini, istocni timor.neke latinske zemlje ,,,kina koja cini 90% sirotinje ruralnog stanovnitva itd..imas ti toga dosta ..neke zemlje jesu sirotinja ,ali daleko da nemaju sta jesti...
Jadovi jedni,takmičite se u nekakvim rekordima koji su niđe veze,a 80% muslimana u svijetu nema hljeba da jede,prodane duše da Bog da hljeba nemali.
...ništa do spliske peškarije...
UAE - obecana zemlja!
Slabo će biti radioaktivne ribe u duginim bojama
Arapi imaju naftu, prodali je amerima, oni zagadili svijet, ovi prave nebodere i ne znaju ni sator napravit. Komedija :-)