Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cinici. Prestanite podržavati Izrael pa neće trebat ni vaše pare jebale vas one. Više za noć potrošiš u Monte Karlu šupku čaršafski.
Dajte linkove da vidimo te carsafase na djelu.
Dajte ljudima oruzje i pomoc da se brane, a ne novac za kuce koje mogu biti srusene prije nego se zavrse. Jad i bijeda od Arapa.
eeeee na svakom bankomatu u EMIRATIMA ima dodatak kad uzimas novac, podari jedan AED za crveni polumjesec, hajde neka staje jedan AED, sad EMIRATI daju pomoc!!!! a u UAE zivi 4 000 000 000 stranaca kad bi samo 1 000 000 000 svai dan dalo po jedan AED to 1 M a za 30 dana 30 M, pa nije sejk dao ni banke iz svog dzepa!!! nego ljudi koji zive tu a niko ih ne spominje!!!
Koliko placaju za pogibiju Palestinaca?
Dobra ova klixovska finta sa "sakrivanjem" šovinističko -nacionalističkih komentara "Ovaj komentar je skriven zbog prijava kršenja pravila i uslova korištenja Klix.ba. Prikaži komentar?" Umjesto da ga izbrišu, oni ga još istaknu u moru drugih. Čuj "Prikaži komentar".
Za 12 sati da nema nafte, svi bi pali na koljena ali ne, glupi kao dlakavi
naravno..te milione ce hamasovci sebi prisvojiti...to im je i bio cilj a gadovi su zrtvovali civile i djecu da dodju do miliona.. tu foru koriste vec godinama.. sve je jasno kao dan
oni ovim 41 milion a ameri čifutima pola milijarde ,,
toliko vrijedi vikendica jednog sejka u UAE... pa zar vas nije stid...
paralelno dali 500 miliona izraelu.
mislim da ovi šeici uopće ne žive u realnoj ili našoj dimenziji, njima su noći ispunjene bijelim ropkinjama, raznim opojnim sredstvima i orgijanju do zore. po danu vjerovatno spavaju ili se brčkaju u bazenu. da im nema naftnih izvorišta sigurno bi još koze ganjali po preriji.
ZBOG CEGA ADMINISTRATOR NE BLOKIRA CICA ZARU I GRAD NA DRINI?
A mene niki777 su blokirali , gospoda Simici . S i c su sa kvakicama.
mrš čarapaši u p.m. lijepu!! Pa zar se parama mogu kupiti ona neduzna djeca malena doci cete i vi pred Gospodara svi cemo ako Bog da!!!
A sta cemo sa zivotima koji su zbog necije zajebanciji prestali
A oni i platili Izraelcima troškove ofanzive. :D
koji bijednici i licemjeri ,,zasto nisu zaustavili nasilje i ubijanje Gaze ,,prodane duse ,,
prodane duse,tako je, jednostavno gledaju kako teroristicko-cionistika drzava izrael rusi gazu iz zraka, kopna i sa brodova, gazu koja je veliki konc logor i sta svijet radi??? samo broji neduzne mrtve civile, kazu konflikt! ha kakav konflikt. to je masakr neduznih palestinaca, to je zlocin protiv covjecnosti to je holokaust