Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nece obratiti paznju, a da je Rusija to uradila, sad bi CNN i BBC gorili od izvjestaja kako Rusi ubijaju civile i po zapadnim medijima bi se vrtilo cijeli dan..a kad su oni u pitanju to je ok nema veze idemo dalje..i onda meni neko prica o pravdi koju donose SAD i zapad...molim vas..
francuzi i amerikanci su u zadnjih 7-8 fana ubili najmanje 300 civila a njemci su logistika pretezno. 1+1=2 skoro uvjek.
jel' ovo neka greška ... mislim ... otkad amerikanci ubijaju civile ... tj otkad se to objavljuje ... na klixu
Sto je reci kulturna zapadna civilizacija, izvinuli su se nastradalima. Cinizam sa dna kace.
ovo je agresija i okupaciju kojoj citav civilizirani svijet ne moze nista. cemu onda UN postoji, cemu medjunarodni sud? Sirija je suverena, neovisna, medjunarodno priznata i drzava bila kada nije americi bilo ni pomena.
Da su pametni opozicija i vlada da (Alep i Damask) da se dogovore, ali izgleda da je kasno jer su vec upleteni shakali i sa istoka i zapada i ne moze ih se tek tako izbacit iz igre. Ovako su osudjeni na beskonacan rat ili ce rezultat biti nefunkcionalna drzava, kao Bosna.
Joj izvinjenja..pa prekinite to i imat cete manje problema sa ovim idiotima.Cudi me Europa,da njima nije u interesu da se ovo sranje zaustavi.Znam,igra svjetskih sila..a obican narod ga popusi na kraju.
Za petnaestak dana opet će neko pitati zašto mediji ne žele prenijeti vijest da je u zračnim udarima međunarodne koalicije poginulo 14 civila, i po čijem naređenju Klix odbija to objaviti.
14 civila iz Sirije ili Irak = 0.00000014 Civila iz Francuske ili Belgije??? Da se to dešava bilo gdje u EU sada bi bilo vanredno stanje, dok tamo je normala ...
ti vjerujes da je to 14?
mirotvorci ameri se izvinjavaju.. idi pomazi ljudima u africi, umiru od gladi i zedji.. arapima nije trebala pomoc dok vi niste dosli bagro cionisticka.
poenta je da se pomazu arapi muslimani a ne africki SIROMASNI ma sta oni bili..
Uhvatite se lopate eno vam odroni sirom zemlje. Ah da... cekas kakvu bespovratnu donaciju od USAID-a za malinjake ili ste na stranackoj listi za nepovratnu pomoc za biznis sa putovanjima. Ipak je vjerovatnije da ste na nekom platnom spisku Turrcina ili Arapa da piskarate bez veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)