Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja htjedoh da napisem komentar,kad ono sto sam htio kazat vec su neki prije mene rekli. 7 ljudi nije lose, kolko tolko.
Ne mogu da vjerujem da prdoslavni filozofira o moralno-etickim nacelima nakon najveceg holokausta u Evropi kojeg su bas prdoslavni pocinili. Alal vera mankiju.
nikad ti Jewreji zla ucinili nisu nego naprotiv od zlocina tvojih djedova potekla je rijeka krvi Jewreja Roma i Srba na cijelom Balkanu. Takvih rijeci i taj oblik mrznje sebi nedozvoljavaju niti nijemci koji su bili vodilacki faktor u zlocinu za vrijeme ww2. Ostavi Jewreje na miru toliko ste ih pobili da ih u cijeloj BiH ima samo 1000, taj koji te poducava da mrzis drugu vjeru dobra ti ne misli.
a sta ocekujes,da volimo jevreje posle svega sto, sto su uradili i sta rade...ako je ko zivotinja onda ste to vi...
zivotinje mrznjom zadojene, nije ni cudo sto vas civilizovani svijet ne podnosi. puno ce vode miljackom proci prije nego pameti dodjete. samo vi gubite. JEW FOREVER
steta sto ih nije vise
Kemo nema Bog s´tim veze Bog je dao svakom covjeku um i tu se njegova pomoc zavrsava
Kad vas neće Palestinci kazniti za ubistva, hoće Bog!