Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dosta podsjeca na situaciju kod nas jedino sto se kod nas ne radi (samo) o zaposlenima u javnoj upravi, i, JOS BITNIJE, sto je nasim ljudima \'mrsko\' (ili sta vec) izaci u protestnu setnju! Nazalost.
@ super: a koliki su dugovi BiH? Imate li tacnih informacija ili pouzdanih izvora? Osvijetlite nam put s.v.p.
Sve je otislo u k u r a c... SUDNJI DAN NIKAD BLIZE...
zipa ovi strajkuju a vlada hoce da napada Iran...pu he.bem li vam ma.. kolnizatorsko -kapitalisticku
šta nas boli briga , mi smo davno propali skroz !!!
Budi se zapad, a EU propada zbog Grcke koja je toliko duzna da europa nemoze vratiti to e sad mozete misliti koliki su javni dugovi zemalja a i nase zemlje, toliki da 20 koljeno nemoze da vrati te dugove, i sad se pitam jer svi bas moramo umrjeti po dugovima koje smo duzni nekom...
Svima otkaz!!!!