Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bolesni komentari. Taman smo tamo gdje i pripadamo. Vukojeb.na.com Za nas su mjere uspjeha ovaj Ihtijarevic( Mc Donalds) i izblajhana konobarica Mirnesa iz Stutgarta. Ko nas je kleo nije vremena gubio.
Tvoje komentare kad čitam, po tvojoj logici svi bi se trebali odreći svog identiteta, odseliti u Njemačku, preimenovati se u Štefana i klanjati se Olafu Scholzu.Osoba začuđena Njemačkom do bola. Vjerovatno si skoro otišla u Njemačku.
Pa i ne bas.
Mislim da je red da se ugase komentari, jel se slazete gospodo sa kliksa?
Je li ovo onaj SS-ovac?
krepo
Komentari:čemer, tuga i jad!Stidite se!
A sad fino Svevisnjem polagati racune za hiljade uplakane silovane djece.
Kad vidis ovu sotonu prvo trazi zastitu kod Boga od istog.
Aufiderzen svabo..ništa nije dobro napravio dok je Papa bio..
Vidim da ovi komentiraju pedofiliju u Katoličkoj Crkvi a ne govore da je osnivač njihove vjere i sam pedofil koji je za ženu uzeo 13-godišnju djevojčicu
Aisha je imala 6 godina kad se udala za Mohammeda.
Nema potrebe vrijedjati nicijeg vjerskog poglavara, postuj tudje, ne daj na svoje.
Sad je njegov golf 4 još skuplji !! 🧨🚙
Sklonitega vise sa naslovne
Odavno sebe smatram agnostikom.Judeo-kršćanske šizme i sekte (judeizam,kršćanstvo,islam) uništile su čovjeka i donijele više zla nego doba. Da Bog i postoji sigurno nam ne treba pop i hodža,da bi ga spoznali i sreli.
one su donijele Boga i moral, stvorile škole, bolnice, izgradile čovječanstvo u kakvom ti živiš
Ja i?
Počivao u miru Papa
Neka mu je lahka zemlja i mir njegovoj dusi. Lijepe godine je dozivio....
Vidi kockastih što se pjene u komentarima zato što ne lijemo suze za ovim starim pokvarenjakom i zaštitnikom pedofila. Daj se uozbiljite, ničime ovaj nije zaslužio da ga se žali, ne zaslužuje uopšte u istu rečenicu niti s Ivanom Pavlom II. niti s Franjom.