Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je kod nas u bih sto prave radjaju djecu nemaju 40 god a imaju po 6 djece a uslovi teski za prezivjeti:)
Abortion is murder.
istina
Nije stvar u arbotusu vec u ljudima.
Podržavam pravo žene na abortus u razumnim vremenskim okvirima. Poljska je izrazito katolibanska država. Previše su religiozni.
ti si glup a pogledaj pjesmu Белый Плащик, to je protiv abortusa. Pogledaj i otvorit ce ti oci!!
ja kao zena bi dozvolila abortus i to samo i iskljucivo do 6 sedmice trudnoce. (osim ako nije u pitanju silovanje ili bolest, to su svakako izuzeci) postoji kontracepcija i to vise njih. struganje po materici nije nikakav simbol emancipacije nego znak da si ti kao zena totalni idiot sto si sebe uopste i dovela u tu situaciju.
upravo
sto onda žene koje žale sto su zatrudnile ne abortiraju nego rode? to mi nikako neće biti jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
I treba zabranit abortus. To je ubijanje djeteta.
a drkanje je genocid