Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRACA TURCI !!!!
Sta mislis, sta bi bilo kada bi EU dozvolila da zemlja sa 80.000.000 muslimana udje u EU? To bi onda bila \"MU\" :)
Da...da to je demokratija na turski nacin i pitaju se sto nema sanse da udju u Europsku Uniju !
ko daje deci imena po ocevima turcima
Pa Turci su braca po vjeri a ne po naciji. Nemamo nista zajednicko za razliku od Srba. Uporedite jednog Turcina i jednog Ivicu Dačića, Dodika,Kostunicu, Radmanovića, Tadića... pa će te vidjeti nevjerovatnu sličnost. Jer, koliko se zna da Turci nisu dovodili žene kada a držali su Srbiju 500 godina. Bogumili, Bosnijani se nisu mijesali sa Turcima. Tako da nema se tu mnogo sta reci, sve se vidi iz prilozenog. Zivi dokazi su srbi. Nevrijedjam nikoga, samo konstatujem.
Ataturk se okrece u grobu! :\\
samo za vasu informaciju, kralj Tvrtko je bio Srbin koji je presao u bogumilstvo, isto kao sto je Mehmet Pasa Sokolovic rodjen od srpske majke i srpskog oca.
Oni turci na jugu misle da su pravi turci, samo neznaju da nema vecih turaka od poturaka u frtaljistanu. Jednom izdajica, uvijek izdajica, samo smrt ka moze oslobodit te kletve.
i tako ce muslimani opet ostati uskraceni za jedno moderno djelo savremene umjetnosti ... zivio noj, zabijmo glavu u pijesak !
Hrvat Srbin...ista tema - iste face... zuba nema./ ne tusiraju se sedam dana, oboj smrde od duhana.
Taj film ne postoji i niko ga nije gledao sem onih trinaest minuta gluposti
kako ti moze bit brat okupator?????? sta bi krscani trebali rec,bravo austrougarska braco hahahahaha joj bosnje smjesne ste stvarno.i hitler je katolik bio pa mu nikad nisu govorili brate adolfe
Pametan potez film ne doprinosi ni čemu dobrom tako da bi trebao biti zabranjen ne samo u Turskoj nego diljem svijeta,a reditelj bi trebao krivično odgovarati zbog širenja vjeerske mržnje i ne tolerancije
Kad se kaže braća Turci misli se na religiju islam, jer muslimani su braća po religiji, tako da su nama muslimanima braća i Amerikanci muslimani, i Brazilci i Malezijci, i Kinezi svi ako su muslimani su braća... A bogumili i kralj Tvrtko su nam preci, na koje smo svi ponosni.
TAKO JE BRAĆO!
kako muslimani mogu biti nevini kad ih mi i židovi stalno KAR.AMO ???