Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosno, taktika zla-zavadi pa vladaj se aktivirala na najokrutniji nacin, a vidimo da se sada okrecu na antivladine demonstracije-ZAŠTO-nijšta nije slucajno, oslabiti, destabilizirati jaku državu jer smeta u globalnim planovima ...... zamislite da se turska bori sa 2-3 miliona sirijskih izbjeglica godinama a da evropa izapad cute kao zaliveni-niko ne pomaže, a kada se pocelo njima preljevati onda kmece i traže od turske da to zaustavi oni ce platiti, pa nije ni cudo da se onda želi destabiliz.turska kako bi samo sebe zaštitili, citaav svijet se destabilizira ... kome trebaju ratovi i sukobi ...
Pa ne moze vlada preuzet odgovornost za ono sto napravi. Onda nitko ne bi imao premijera i vladu.
...ko trijebi kurde taj je i ovo napravio.
ili neko treci?
...ovako nešto se ne događa slučajno. ni voljom nekog "soliste".
Odgovornost svakako treba preuzeti Hobama i njegovi saveznici. Oni su ti krvoloci koji taru sve pred sobom radi licnih interesa, oni su produkt svih terorističkih organizacija..
To niko ne poriče, to je tačno..ti isti koje oni financiraju i naoružavaju ih i k..raju..Trebaju mijenjati politiku i saveznike ako misle da ih isti ne poraze kao sve ostale na bliskom istoku.
Za masakre nad građanima ni ranije niko nije preuzimao odgovornost. Politika i demokratija na ispitu.
Sumnjam cisto da su ovo kurdi uradili jer ako cemo iskreno jedino se ISIL-ovci raznose. cisto sumnjam da bi ikave samoubilacke napade izvoili ili kurdi ili šijiti . Jednostavno nije to njihov nacin borbe
nesmije niko da preuzme odgovornost,a možda je to bio lone wolf napad,bezveze,bespotrebno