Sporan zakon o negiranju genocida
0
U Turskoj kampanja protiv Francuske
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok ba, pocinili masovno samoubistvo. Ko onda kad su Ce,tal,ji govorili da smo mi bacali granate na Markale.
Zanimljivo, već ranije je Američki kongres osudio genocid nad Armencima. Čini se da se Turcima više neće svašta opraštati.
glupi ovi turaka. prvo im francuska rekla da turci uvedu sankcije siriji, da sa njom prekinu sve odnose. a sad francuska njima isto to radi. turci sami sbe stavljaju u izolaciju. tako je kad se uvlačis u guzu nekom .hahahaaaaaa
Turci su zaista bezobrazni.Da su Srbi u gradjanskom ratu u BiH 92-95 pobili Milion i pola muslimana u BiH,odmah bi Dodik trazio da se to prizna za genocid-a ovako dve-tri hiljade u medjusobnim borbama, ma nema sanse da se to nazove genocidom .Mogu to danasnji Bosnjaci nazivati raznim imenima-ko im brani.
Pa jesu pocinili taj genocid, treba to priznati, nisu ni Smrdi tek-tako genocidaši, krv ipak nije voda...
Ma ja 100 % genocid Srba nad Bošnjacima. ha ha. Oh nije to tema. Na čemu su servski preci došli iz anadola . Na konjima naravno jer \"Jugo 45\" nije bio izmšljen tada . a onada su malo ti predci širili gene .... ma dobro svak ima svoje teorije al nek Vaske da krv na analizu i saznaće ko ga je u dalekoj prošlosti napravio.... E moj vaske krvi turke i vlaške !!!
Dodo šta čekaš ovo je odlična prilika da daš narodu malo zabave kad već nema posla. RS usvoji sličan zakon, Dodo, šampion u oranju na kratke staze, obeća Jermenima milijarde nepovratnih sredstava, ode u Jerevan povede pola familije i nađe nekog portira da mu objasni da je BiH za razliku od RS nefunkcionalna i da će u mir raspasti, kao što su sve neprirodne države u miru raspale.
Ja sam S. Kaplan i ja pričam turski bolje nego francuski
Do tad ih je bilo, posle toga ih više nije bilo. Ali Turci kažu da to nije genocid.