Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kazu ovi sto gotive turke,sto ih kuju u zvjezde i blate ostale zbog civila ?
mozes prevesti to sto si napisao
Kazemo da su nasjeli i da su uvuceni u rat koji im nije trebao...
"Sirijska opservatorija za ljudska prava", do jučer su ih sveznalice i rusofilske Balije vješali, ali će im sad' vjerovati jer su Turci ovdje počinili zločin. Kao i sve kod Bosanaca, moral je relativna stvar i uvjek se može mijenjati.
sta ima veze?!pa u ratu najviše i ginu civli? samo 15? koliko od amera i rusa pa nista
Nema razlike između Putina i Erdogana ...diktatori , agresori , ubice ....
svaka vlast je takva. sto je drzava veca to vlast vece zlo moze da nacini. ako o ljudima njihove vlasti ne vode racuna kako ce tek tudja vlada. svi smo mi samo brojke.
rjesenje svih problema je zajednisto naroda sirije bez asada. kad vec traje ta "tehnika" kojim se svi vi dicte, na njoj namjestite nisanske sprave i mastite jadnog civila.
sramota za tursku
teroristi
rece glasac od onog debelog koji ceka u cekaonici "junaka" putaka.
da li će erdogan završiti u hagu?
Završiće u Hagu, ako mu prethodno ne presudi svilen gajtan.
Zašto? Obuće burku, i biće svoj među svojima na Ilidži. Ionako ima ženski glas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...saće dežurni turkofili iznać jedno 14.256.847 opravdanja. jerbo, turčin zločina počinit nemere. fala ti, franjo, ne epskoj mudroseriji. nadživiće i hrvacku.
Ah, bumo se malo preseravali u ime neutralosnosti.
@TarzanpashaHasanbeg ...haj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da li ce Turska dobiti sankcije. Kao Rusija nema gej populacija prava, zauzima se tudi teritorij, politika je konzervativna, predsjednik ima vise moci nego u obicnoj demokratiji, zatvaraju se kriticni mediji i radnici medija itd, itd. Iz kojeg razloga nece Turska dobiti ekonomske sankcije?
Vazda po neduznim...