Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo jedna vijest u vezi ovih bombaskih napada gdje su poginule 94 osobe,a kad je bilo u parizu i briselu 10 vijesti u roku 2 sata...Bravo Klix isti ste kao i svaki drugi medij,jadno da ne moze jadnije biti ;)
ko se krije iza ISIL-a?
Boli europu ona stvar za ovo. Dal je pukla petarda u Parisu bila bi udarna vijest. Zalosno
sve se nema, a kie sportazi se dizu u vazduh...
Ja optuzujem George W Bush-a za zlocine protiv covjecnosti.On je krivac sto je jos uvijek u Iraku uzasno stanje, sto nevini ginu,sto je ljudski zivot sveden na nulu. Objave samo brojke i to je to. A svaka od zrtava imala je svoje ime, familiju, nadu za bolje sutra. Sta uradise od onako predivne zemlje.