Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su budale pa nemaju pametnijeg posla nek im i bude ovako. Trebaju doci u Bosnu pa nek trce po minskim poljima, pa ko strada strada, nije ni ovo im nista bolje. I u minskom polju adrenalin skace kad ne znas sta te ceka na slijedecm koraku. A nas bi ujedno otarasili mina i zemlju nam ocistili.
vise mi je zao bikova nego tih morona sto tamo odlaze da ih maltretiraju
sta kaze reis na ovo?
I oni se onda, ko eto, nadju da komentarisu i osudjuju nasu koridu u Cevljanovicima i slicne koride po Bosni. Pa nasa korida je milla majka na spram ovih lakrdijada i barbarskih obicaja. Ovdje covjek izigrava majmuna i najvise strada. fuj obicaja majko mila!
Bagra koja dolazi na ovakve manifestacije ne zasluzuje da zivi. ZAO BI MI BILO DA SE NESTO DESILO NEKOM OD BIKOVA...JADNE ZIVOTINJE...
Dabogda vas sve ponabijalo na Rogove i citav zivot bili po invalidskim Kolicima Vi ste gamad koja ne zasluzuje milost niti razumjevanje. Kako vas nije grehota te jadne zivotinje da mucite,bodete macevima,stavljati plamen na glavu da izlude od straha,Stvarno ja ne mogu da svatim ljudski um,osjecaj,nagon Zasluzujemo svaki dan po jedan Cunami da nam se desava Amin