Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na klixu recenica pocinje malim pocetnim slovom...
"Svim prezivjelima dati bocu vode i sendvic, vezat padobrane i izbcit ih nad teritorije Saudijske Arabije sa uputama da dodju do Meke"
Ovo je grozno sta se desava..iskazi prezivjelih su strasni..prvo plate 3-4000 dolara za prevoz uz obecanja da im je obezbijedjena egzistencija u svedskoj i slicno, udaranje, bacanje ljudi u more i na kraju kako izgleda potapanje broda 😓.. ili nesto trece.. medijima se ne moze vjerovati.
"Talijanska policija objavila je kako su muslimani koji su bili među migrantima na brodu iz Libije bacili 12 suputnika u more. Policija je uhitila 15 osoba zbog sumnje da su suputnike bacali u more jer su bili kršćani."
pa nije mi jasno od čega bjeze ako tamo gdje dolaze nastoje uspostaviti isti režim...
Klix zaboravili ste napisati da su imigranti sadrzani u Kampovima u Ukrajinu od strane EU i da ih EU vise ne zeli. Imigranti sa lampeduse su poslani na evropskoj strani ukrajine gdje su maltretirani na sve nacine. EU to sve potajno finansira i suti. Ali njihove kondicije zivota su zivotinjske. Milione daju samo da imigranti ne dodju do vrata EU.
Ananas, banana, orasi i jagode, džamije, crkve i kineske pagode, planine, doline, jezera i rijeke, olovka i gumica, knjige i teke, svekrva i punica, te bijela vila ... /> pamuk, ljubičica, lan i svila, crnac i bijelac, starac i dijete, vodozemci, ribe i ptice što lete...
Dosadan si kao saran...
Da se kladimo da klixovci ne znaju sta znaci termin "migracija"?
Dodju poTurice iz Srbije u Bosnu i postanu Bosnjaci.To ti je migracija sa asimilacijom
Nauci citati, pa procitaj koju knjigu, wiki nije relevantan... I da, Ivo Andric nije historijsko stivo, on je knjizevnik... Sellam...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)